OH50 – Det lange seje træk og hvorfor det er vigtigt - Online Haj podcast

OH50 – Det lange seje træk og hvorfor det er vigtigt


Det lange seje træk er kedeligt... Det er usexet, for hvem elsker ikke historien om succes fra den ene dag til den anden? 

Det er bare ikke realistisk sådan det oftest finder sted.

Det handler denne podcast om.

Vi er jo bare mennesker

Vi mennesker er sådan indrettet, at vi gerne vil have "instant gratification". Altså hurtig belønning for alt, hvad vi gør.

Det er vel derfor, at bøger med titler, der lover et hurtigt resultat, sælger så godt. Se bare et lille udpluk her indenfor vægttab:

Det lange seje træk i din virksomhed

Vi gider ikke det lange seje træk. Det er surt. Det er hårdt arbejde. Hvem vil ikke hellere tabe vægten på 8 uger uden at løfte en finger end at lægge kosten om for resten af livet?

Det der bare sker, hvis du kigger dig omkring, det er, at magien ligger i det lange løb. Det at møde op konsekvent og regelmæssigt.

Det gælder indenfor mange områder - både din virksomhed og indenfor områder som vaner, vægttab, osv.

Hvorfor er det lange seje træk så vigtigt?

Lad os prøve at bryde op, hvad det er, det lange seje træk betyder

  • Du kan betragte din indsats som en lille snebold, du sender afsted ned ad en bakke. Den skal skubbes lidt i starten, men stille og roligt vokser den sig større, og så får den mere og mere fart på
  • I episoden i dag taler jeg om podcasten her. Der var ikke mange lyttere i starten, men stille og roligt stiger antallet af downloads. Og flere og flere begynder at lytte med og anbefale den til andre
  • Hvis du holder kadencen og f.eks. sender nyhedsbreve ud med jævne mellemrum, så vænner du dit publikum til at høre fra dig. Hvis du kun sender et nyhedsbrev ud hver 3. måned, så glemmer de dig. Måske så meget, at når du endelig sender noget, så afmelder de sig. Eller tror det er spam, fordi de ikke kan huske, at de har tilmeldt sig.
  • Alternate Arrow Right
    Det lange seje træk er summen af alle de små ting, der med tiden bliver til betydelige mængder. Skriver du et blogindlæg om ugen, så har du 52 artikler, når året er gået.  Skriver du 10 sider på en bog hver uge, så har du efter godt 1/2 år en pæn mængde sider. osv.

Kan du se fidusen i at bide tænderne sammen og så giv den gas med det lange seje træk i din virksomhed?

Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Som jeg også nævner i podcasten, så vil jeg blive stjerneglad, hvis du vil 

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Episoden er selvfølgelig sponseret af Medlemsklubben Bliv en Online Haj

...hvor du får hjælp til at gå fra at være en lille fisk til at blive en rigtig Online Haj. Der er sparring med andre selvstændige og masser af temaer, der hjælper dig med din markedsføring på nettet.

BEMÆRK: Der er kraftige forbedringer og ændringer i vente i klubben. Det betyder, at jeg lukker klubben for nye medlemmer den 27. juni kl 22. Hvis du vil være med i denne her fase, hvor du får masser af ekstra guf for pengene, så skynd dig ind og blive medlem, mens tid er. Jeg åbner først for adgang igen i September. Adgang lukker om:

18
Dage
06
Timer
06
Minutter
27
Sekunder

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med i episoden om det lange seje træk i din virksomhed

Del gerne med dit netværk!
>