Søgeord: Hvilke er de rigtige, når du vil findes i Google? Podcast

OH42 – Hvilke søgeord er de rigtige, når du vil findes i Google?

Finder dine kunder dig i Google?

Og er du bevidst om, hvilke søgeord, der skal til for at de gør?

Søgeord, eller rettere søgebegreber, er jo det, dine kunder (og du selv for den sags skyld) bruger, når du leder efter noget i Google.

Du indtaster et ord eller et begreb i Google - ofte formuleret som et spørgsmål.

Og selv om du ikke direkte kan påvirke Google, så kan du alligevel gøre noget. Du kan optimere dit indhold, så Google lettere finder dit indhold frem som svar på det, dine potentielle kunder leder efter.

Det uoverskuelige er, hvordan du finder frem til hvilke søgeord, du skal gå efter. Hvilke begreber er gode nok til at det er værd at bruge tid på?

I podcasten har jeg lagt en lydbid ind med ingen anden end SEO hajen Thomas Rosenstand.

Lydbidden er et udsnit af en hel times optagelse, jeg har lavet med Thomas. I forbindelse med et tema i Medlemsklubben Bliv en Online Haj, har jeg stillet Thomas en masse spørgsmål. Og et af dem, som du kan lytte med på her, er hvordan ved jeg, at et søgeord er værd at bruge tid på?

Og uden at afsløre her, hvad Thomas fortæller, så er svaret overraskende, hvis du tænker, at du skal gå efter de ord, der er flest søgninger på.

Jeg kan kraftigt anbefale dig at lytte med, for jeg vil næsten vædde på, at du også kan lære noget.

Som nævnt er lydbidden i dagens podcast bare et lille udsnit af et langt interview på mere end en time. Og det kan du ganske let på adgang til som medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj.

Vil du blive endnu klogere på mere end bare søgeord?

Så skal du overveje at købe Thomas' bog, SEO-LEX. Thomas har proppet al sin viden om søgemaskinerne ind i bogen. Du får en stille og rolig gennemgang af de nyeste ændringer, hvad der gælder og hvorfor. Du kan læse min anmeldelse af SEO-LEX her eller du kan gå direkte til købet af bogen her (aff.link). Bogen bliver opdateret hvert år, og er du allerede kunde, kan du opgradere din version af bogen til en billig penge. 

Gode tilbud lige nu som min hjælp til dig

Det er udfordrende lige nu, men der er masser af ting, du selv kan gøre for at være godt rustet på den anden side af krisen. Her er et par tilbud fra mig, der kan bringe dig videre i en fart.

Business Push Mentorforløb

Book 2 timer fokuseret med mig på Zoom, så du får kickstartet din strategi. Du bestemmer fokus for vores møde. Tilbuddet gælder indtil den 15. april kl 22:00

Betal kun DKK 1.850,- eller betal i 2 rater

Bliv en haj til webinar

Bliv en Haj til Webinar og få en strategi, du vil kunne bygge både e-mails og salg på på den lange bane. Tilbuddet gælder indtil den 15. april kl 22:00

Betal i 3 små rater af DKK 500,-

Er du i tvivl om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig, så kan du booke en gratis afklarende strategisamtale med mig her

Lyt med i episoden og hvilke søgeord, der er værd at gå efter

Del gerne med dit netværk!
>