17. juni 2018

Få flere læsere af dit nyhedsbrev

Jeg arbejder konstant med at få flere læsere af mit nyhedsbrev.

Gør du også det?

Grunden er, at det eneste, du med sikkerhed ejer i det ofte omskiftelige landskab online, det er din egen platform og din egen e-mail liste.

Alt det andet er til låns: Du er ikke herre over Facebook's algoritme, du er ikke herre over, om Instagram pludselig ændrer sig, eller om YouTube lige pludselig lukker ned.

Derfor skal du konstant arbejde med at få flere læsere.

I denne uges podcast gennemgår jeg de 5 mest effektive metoder, jeg kender til for at få flere læsere. Du kan vælge én eller flere ud, og måske er der nogle, du ikke lige havde tænkt over.

De 5 metoder til at få flere læsere er:

  1. Gode freebies - Du kan se et eksempel på en virkelig effektiv én af slagsen, jeg har her
  2. Gratis kurser - lyt også til episode OH27. Hvis du er interesseret i det gratis kursus, jeg har om Thrive Architect, så klik her
  3. Webinarer, men sørg for, at du bruger dem strategisk
  4. Samarbejder med andre - Lyt til episode 3 om emnet her (og bær over med at lyden ikke er perfekt!)
  5. Pop-ups der er rigtigt placeret - Jeg har et helt tema om emnet i Medlemsklubben Bliv en Online Haj. Der er både en gennemgang af forskellige typer samt grundige videoer om hvordan du sætter en op i 3 forskellige systemer. Episoden er selvfølgelig sponseret af Medlemsklubben Bliv en Online Haj

Hvor du får hjælp til at gå fra at være en lille fisk til at blive en rigtig Online Haj. Der er sparring med andre selvstændige og masser af temaer, der hjælper dig med din markedsføring på nettet.

Lyt med i episoden om hvordan du kan få flere læsere af dit nyhedsbrev

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>