27. maj 2018

Medlemsklub

En medlemsklub kan være med til at give din virksomhed et skub fremad. 

Hvis den vel at mærke passer til din målgruppe, hvad du sælger og hvordan du arbejder.

Jeg har selv Medlemsklubben Bliv en Online Haj, og har samlet en masse erfaringer ind i de knap 3 år, jeg har drevet klubben.

Jeg oplever nemlig ofte, at mange undervurderer den tid, og den indsats, der skal lægges for dagen, hvis en medlemsklub skal blive attraktiv og succesrig.

Så i dagens podcast giver jeg dig nogle punkter, du kan overveje, så du er forberedt FØR du lægger arbejdet i en medlemsklub.

 1. Hvorfor vil du lave en klub – For hvem, hvad skal det handle om
 2. Hvad skal prisniveauet være – hvor mange medlemmer vil jeg have?
 3. Skal der lægges nyt indhold ind hver måned, skal det gamle indhold forsvinde igen?
 4. Hvad skal emnerne for indholdet være?
 5. Hvilken platform vil du bruge?
 6. Navn og salgsside
 7. Lancering af klubben
 8. Skaf medlemmer kontinuerligt til klubben
 9. Fastholdelse af eksisterende kunder

Jeg har selv lavet en masse eksperimenter med Medlemsklubben Bliv en Online Haj.

Jeg har både haft den lukket i perioder eller som nu, åben hele tiden. Jeg markedsfører den altid i en eller anden form, for eksempel i podcasten. Men jeg laver med mellemrum specielle kampagner for den.

Jeg har haft overvejelse med indholdet, men har nu en biblioteks-tankegang med min medlemsklub. Alle de tidligere temaer ligger tilgængeligt og bliver kun fjernet, når noget bliver uaktuelt.

Men hvad siger du - har du en medlemsklub eller har du overvejet at få en?


Episoden er selvfølgelig sponseret af Medlemsklubben Bliv en Online Haj

Hvor du får hjælp til at gå fra at være en lille fisk til at blive en rigtig Online Haj. Der er sparring med andre selvstændige og masser af temaer, der hjælper dig med din markedsføring på nettet.

Andre relevante episoder og links i forbindelse med en medlemsklub:

Lyt med i episoden om hvad du skal overveje, før du starter en medlemsklub 

 • Tak for god nuanceret podcast. Jeg overvejer at lave en klub, der når ud til mange og ikke koster så meget hver måned.

  Vil du anbefale at lave en hemmelig facebook gruppe til klubben? Så medlemmer kan sparre med mig og hinanden? Jeg kunne jo også gå live derinde og besvare folks spørgsmål fx 1 gang om måneden. Det tror jeg nemlig ikke, at jeg kan i EasyMe endnu.

  I den gruppen kunne jeg også lægge små motiverende ting ind, så folk ikke glemmer klubben. Alt indhold skulle selvfølgeligt lige i et lukket forum, fx EasyMe.

  Hvad er din erfaring med prisfastsættelse? Klubben er for mødre, altså privatpersoner, der ikke kan trække noget fra, som selvstændige kan. Hvad mon mødre er villig til at bruge hver måned?

  Jeg er klar over at mødre i min målgruppe i forvejen er en presset flok, som ikke har det store overskud til at bruge tid på sig selv, så det er selvfølgeligt en forhindring, der skal italesættes. Altså udbyttet ved at være med skal være meget tydeligt! Og derfor vil det jo også være vigtigt at det bliver nemt at bruge indhold. Fx alt blev lagt som lydfiler, så man kan lytte i bilen, på gåturen eller ved rengøring.

  På forhånd tak for din tid.
  Venligst fra Anne

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >