13. maj 2018

Trolls og sure kommentarer

Er der trolls i din verden?

Trolls (eller trolde) er jo de der tossede personer, der insisterer på, at de har ret til at brokke sig, nedgøre og i det hele taget skabe dårlig stemning.

Og nettet er som skabt til trolls, for man kan de fleste steder være anonym som troll. Og det virker lidt som om trolls tror, at det er uden omkostninger af spy sin galde ud over nettet.

Nu er det heldigvis sjældent, at virksomheder som din og min bliver ramt af så slemme angreb. Men hvordan er det egentlig bedst at reagere, hvis det sker?

Jeg har i dages episode fået input både fra min Facebook gruppe Online HajLights og fra Maj Wismann. Du finder links til dem alle nederst i artiklen her.

Du kan sammenfatte de gode råd sådan her:

  1. Husk at det er din platform, og dermed dig, der bestemmer. Du behøver ikke finde dig i trolls
  2. Husk også, at hvis du kaster dig ind i en diskussion med en såkaldt troll, så er der ingen vinder. Fodrer du bæstet, så vokser det sig bare større
  3. Min favorit ting er at svare med overbærenhed og lidt humor, hvis jeg endelig svarer. 
  4. For hver idiot, der sviner dig til sidder der hundrevis af glade læsere og kunder, der holder af dig fordi du er den, du er. Så lad ikke idioterne få magten

For selv den sureste kommentar dækker mange gange mere over noget, der har med afsenderen at gøre. Og ikke noget, der egentlig har med dig at gøre. Husk det!

Fangede du iøvrigt min podcastepisode nummer 29, der handler om, at du er, hvem du omgiver dig med? Ellers kan du fange den her


Episoden er sponseret af Medlemsklubben Bliv en Online Haj

Hvor du får hjælp til at gå fra at være en lille fisk til at blive en rigtig Online Haj. Der er sparring med andre selvstændige og masser af temaer, der hjælper dig med din markedsføring på nettet.

Nyttige links fra episoden om Trolls og sure kommentarer:

Tak til jer skønne mennesker, der hjalp med input til dagens episode. 

Det drejer sig om:

Lyt med i episoden om trolls og sure kommentarer

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>