15. april 2018

Gratis kursus som freebie

Betyder et gratis kursus, at du skal give al din viden væk?

Nej, det gør det bestemt ikke.

Sagen er, at et gratis kursus kan være det, der overbeviser en skeptisk potentiel kunde, så han eller hun får lyst til at købe fra dig.

Du skal bare gøre dig nogle gode overvejelser om, hvad det gratis kursus skal handle om. Og hvad formålet med det gratis kursus skal være.

Nogle af de overvejelser, du kan gøre dig er:

  • Et gratis kursus kan give et grundlag for dine kunder, der giver dem lyst til at købe mere fra dig
  • Hvis du kan lave et kursus, der løser ét problem, kan det styrke troen i dit publikum på, at du er den rette at handle med
  • Måske kan du lave et kursus, der betyder, at du ikke skal svare på de samme spørgsmål igen og igen
  • Det kvalificerer dit publikum til at blive kunder hos dig

Jeg benytter mig af Simplero til mine kurser. Jeg forklarer også i podcasten, hvordan du simpelthen kan bruge en enkelt side i WordPress til samme formål.


Gå ikke glip af nye podcast episoder

Læg din e-mail her og få besked, når der er nye episoder

Links til eksempler på et gratis kursus

  • Kurset Sådan bliver du en Online Haj, der er et begynder kursus. Det viser dig, hvad du skal fokusere på for at få succes med online markedsføring. Det finder du her
  • Kurset i Thrive Architect, som viser dig, hvordan det smarte plugin virker. Og det giver dig en mulighed for at vurdere, om det er noget for dig. Det finder du her

Husk også at abonnere på episoden og lægge en anmeldelse. Jo mere "støj" vi kan lave sammen om podcasten, jo flere mennesker kan finde frem til den i iTunes og Stitcher.

Og som altid: Hvis du har lyst til at kommentere indholdet, så kan du gøre det nedenfor. Eller du kan finde indlægget i Facebook gruppen Online HajLights.

Lyt med i episoden om hvordan du kan blive mere produktiv her:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>