11. oktober 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Når du ingen vegne med din markedsføring?

Der er ofte 5 ting, du mangler, når din markedsføring ikke virker, sådan som du havde håbet på. Det er helt systematisk der, jeg altid kigger, når mine kunder kommer til mig. For når du får kigget på de ting, du mangler, så kan vi arbejde med dem og få rettet op på dem. 

De 5 ting du mangler er:

  1. En klar ide om din målgruppe
  2. En klar ide om dit budskab
  3. Klarhed om, hvad du tilbyder kunderne
  4. Der mangler et nyhedsbrev eller det bliver ikke brugt
  5. Der mangler synlighed

Alle 5 ting er noget, du har brug for at arbejde med, for hvis bare en af de her 5 "ben" mangler, så får du rigtig svært ved at få tingene til at fungere.

Hvis du vil blive klogere på de her 5 områder, så benyt dig af, at jeg lige nu kører en gratis træningsserie, du kan tilmelde dig. Den hedder Knæk koden til at lykkes med din markedsføring, og du tilmelder dig her.

Og er du ikke allerede med i min gratis Facebookgruppe? Jamen, så skynd dig ind og vær med her

Lyt til hele podcast afsnittet her for at få det hele med. 

5 ting du mangler

Lige nu har du mulighed for at få knækket koden til din markedsføring online. Og det koster dig kun en e-mail at deltage.

Workbook Knæk koden ipad

❤️  I workshoppen får du alle brikkerne til at finde frem til, hvad der gør, at din markedsføring ikke helt har givet dig de resultater, du har håbet på. Jeg kan garantere dig for, at du går fra træningen fyldt med inspiration til, hvad du skal arbejde (mere) med. Jeg afholder den populære workshop inde i min lukkede Facebookgruppe, og vi starter med første træning fredag den 23. oktober kl 10.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden: OH137 De 5 ting, du mangler, når din markedsføring ikke virker

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>