3. oktober 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Byg en rytme ind i din markedsføring

Og nej, jeg mener (desværre) ikke sjove rytme-instrumenter. Når jeg taler om rytme i en markedsføringskontekst mener jeg med "jævne mellemrum".

Det er nemlig ikke nok med at lave et ordentligt hop på stedet en gang imellem. Du ved, den sporadiske Facebook opdatering. Eller den pludselige e-mail, du sender. Du skal møde jævnligt op.

Heldigvis behøver du ikke pine livet af dig selv med at skrive en milliard blogindlæg om ugen, du kan faktisk godt lave en hel masse fedt og dukke regelmæssigt op hos dine læsere med den rette planlægning.

Byg en rytme ind, så du jævnligt møder op for dit publikum:

Du kan gøre rigtig mange ting. Og du kan genbruge med arme og ben. Her er noget af det, du kan overveje:

  • Sende e-mails ud hver uge
  • Lave videoer til LinkedIn
  • Poste 2 gange om ugen på LinkedIn
  • Lave Insta- stories 3 gange om ugen
  • Gå live på FB
  • Lave videoer på YouTube
  • Holde webinar en gang om måneden

Lyt til hele podcast afsnittet her om at bygge en rytme ind i din markedsføring for at få det hele med. 

Byg en rytme ind i din markedsføring

Lige nu har du mulighed for at få knækket koden til din markedsføring online. Og det koster dig kun en e-mail at deltage.

Workbook Knæk koden ipad

❤️  I workshoppen får du alle brikkerne til at finde frem til, hvad der gør, at din markedsføring ikke helt har givet dig de resultater, du har håbet på. Jeg kan garantere dig for, at du går fra træningen fyldt med inspiration til, hvad du skal arbejde (mere) med. Jeg afholder den populære workshop inde i min lukkede Facebookgruppe, og vi starter med første træning fredag den 23. oktober kl 10.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden: OH135 Byg en rytme ind i din markedsføring

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>