3. september 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

At være generøs eller "giv det hele væk". Det er en balancegang

Det kan være utroligt svært at finde den rette balance mellem i den ene grøft at være generøs og i den anden grøft at forære hele butikken væk. 

I hovedtræk skal du ikke være bange for at være generøs, men du skal tænke på, hvordan du doserer din viden:

  • Læsser du det hele ud på en gang, så er du i gang med at forære hele butikken væk og du overvælder dit publikum
  • Hvis du holder på det hele, så kan det være svært for din målgruppe at gennemskue, om du har noget at byde på.

Mine 2 hovedprincipper, jeg selv kører efter, når jeg skal vurdere, balancen mellem at være generøs og bare give væk:


1) Jeg bruger rigtig meget tid på, generøst, at dele ud af alt det, der handler om hvorfor og hvad i mit gratis indhold. For forståelsen af, hvorfor din målgruppe har brug for det, du tilbyder, er mindst lige så vigtig som at give dem det, de har brug for. Hvordan man gør er det, man betaler for hos mig

2) Jeg benytter mig af Hold-i-hånden-salg, som jeg vil forklare her. I alt dit indhold nævner du der, hvor det er relevant, at din viden er baseret på det, du laver med dine kunder. Det vil sige, at du med rette kan fortælle om, hvad det går ud på, og hvorfor de har brug for det. Og så giv en ganske lille smagsprøve på, hvordan de gør og ikke lægge skjul på, at det er det, du lærer dine kunder.

Lyt til hele afsnittet her, for at få det hele med. 

balancen mellem at være generøs og give det hele væk

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden: OH131 Balancen mellem at være generøs og give alt væk

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>