21. august 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

I dag skifter vi gear med en anderledes podcast episode i den lette ende 

...Så nej, det er ikke i dag jeg vil gennemgå mine online markedsføringstips.

Tværtimod vil jeg dele 3 ting, der har været med til at forme mig som person, og det jeg i dag beskæftiger mig med. Så ganske uforpligtende og sjovt! 

3 ting, du nok ikke vidste om mig:

  1. Jeg har boet 9 år af mit liv i udlandet. Jeg elsker at rejse på ferier, men rygsækrejser i mange måneder har aldrig tiltalt mig. Til gengæld har jeg holdt rigtig meget af at bo i udlandet. For så får du en hverdag og kommer virkelig ned under huden på et land.
  2. Jeg er en sy-nørd og har haft mit eget børnetøjsmærke og webshop, Fits Your Kid.
  3. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle være selvstændig. Jeg har altid set mig selv i "corporate" med power suit 🙂

Jeg håber, du synes det her - lidt anderledes - afsnit var interessant! Lyt med og hør detaljerne i podcastafsnittet her for at få det hele med. 

3 ting du måske ikke vidste om mig

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden: OH129 3 ting, du måske ikke vidste om mig

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>