13. august 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Undgå at blive snydt: Pas på når du er ny selvstændig!

I dag har jeg taget fat i et emne, der ikke er super sjovt men tværtimod mega vigtigt: Hvordan du kan undgå at blive snydt af taktiske sælgere, der slår til, når de ser dit nye CVR nummer - for ja, det er desværre en reel ting.

Jeg har på det sidste snakket med en del selvstændige, der har oplevet netop dette i deres nyopstartsfase. Udover det, taler jeg selv med mange, der desperat har haft brug for hjælp af enten mig eller andre, men ikke har flere penge tilbage, fordi de har bundet sig til en helt forkert aftale, som de nu sidder fast i. Og som i værste tilfælde kan medføre  at de må lukke virksomheden. 

Hvis du ikke selv er nyopstartet længere, men derimod kender en, der lige har kastet sig ud i at blive selvstændig, så gør dem en tjeneste og del denne episode med dem, så de kan undgå at falde i fælden. 

5 gode råd til at undgå at blive snydt:

  1. Lad være med at tage hurtige beslutninger, bare fordi du bliver ringet op af en ivrig sælger. De laver ikke andet hele dagen, og nej: Der er ikke noget, der ikke sagtens kan vente.
  2. Den store alarmklokke skal bimle, når du kan se, at du er ved at blive bundet ind i en kontrakt på flere år, og det haster med at du skal sige ja.
  3. Når nogen lover dig en gratis hjemmeside, så vid, at ingenting her i livet er gratis. Eller når noget er gratis, så er du varen... Forretningsmodellen er som ofte, at ja, det koster ikke noget i starten, men enhver lille bitte ændring koster. Eller det koster dig noget per måned, der ender med at være dyrere.
  4. Nej, du er ikke en død sild, hvis du ikke straks betaler 100-vis af kroner hver måned til at et bureau laver Google Adwords for dig. Faktisk er det et gigantisk spild af tid, hvis du ikke har lavet det grundige arbejde med at få styr på dit budskab og din målgruppe.
  5. Der er ting, du bliver nødt til selv at sætte dig ind i - også selvom du ikke har lyst til det. Selv hvis du lader andre lave din hjemmeside, er det stadig dig, der er afsenderen. Tag ansvaret, og uddeleger til andre, når du ved, hvad du skal bruge. Og du har den fornødne viden til at gennemskue, hvad du har brug for.

Jeg håber, du eller en du kender, kan bruge disse tips. Lyt med og hør alle detaljerne i podcastafsnittet her.

Undgå at blive snydt som selvstændig

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden: OH128 Sådan kan du undgå at blive snydt som ny selvstændig

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>