16. juni 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

​Har du de rigtige kunder? De kunder, der gør det sjovt at arbejde som selvstændig. De kunder, hvor du kan gøre en kæmpestor forskel. De rigtige kunder.

Alt for mange selvstændige bakser med, hvordan de skal tiltrække nok af de rigtige kunder, og det handler denne episode om.

​​Hvad der er galt, når du ikke tiltrækker de rigtige kunder

​​Der er typisk 4 hovedområder, der halter, når du ikke lykkes med, at din markedsføring giver dig flere kunder. Her er de 4 mest almindelige, og som du kan gøre grundigere gennemgået i episoden.

1. Når kunderne udebliver, så handler det rigtig ofte om, at din markedsføring er "off". Der er i og for sig ikke noget galt, med det du gør, men det er ikke tilpasset din situation. Det er ikke tilpasset der, hvor du er i din virksomhed.

Hvis du for eksempel ikke har et klart grundlag af stå på i din business, så er det spild af tid at arbejde med at få likes på Facebook. (Ok, det er faktisk altid spild af tid, men det er anden historie...)

Hvis du for eksempel ikke har en e-mail liste, som du kontinuerligt bygger på, så er det svært at køre en effektiv kampagne.

​Du skal helt grundlæggende have et godt indtryk af, hvad der er det rigtige for dig, før du kaster dig ud i en plan, der ikke virker.

2. Din hjemmeside arbejder ikke for dig. Dit website skal i bund og grund fungere som din salgschef, der er på arbejde 24/7. Det vil sige, at alle, der besøger dit website skal følge sig velkommen. De skal hurtigt og elegant forstå, hvad du laver, og om det er relevant for dem. De skal få lyst til at vide mere. Og de skal nemt kunne enten købe, booke eller andet, så de kan få del i det, du tilbyder.

3. Du mangler en god plan. Hvis du ikke har en god plan for din markedsføring, så kan du ofte have følelsen af at du skyder med spredehagl. For du kan sagtens være flittig med at poste hist og pist, sende e-mails ud, osv. Men der er bare ikke rigtig noget af det, der virker. Har du en god plan, så ved du nøjagtigt hvad, du skal skrive om. Og der er et klart fokus.

4. Du får ikke arbejde nok med din synlighed. Det hjælper ingenting, at vi har verdens bedste butik, hvis der ikke er nogen, der aner, at vi findes. Jeg oplever i min sparring mange selvstændige, der gemmer sig lidt. Som er lidt bange for at stikke snuden frem. Det kan der være mange grunde til, men uden ordentlig synlighed, finder dine kunder dig ikke.

OH123 Hvorfor er det så svært at tiltrække de rigtige kunder?

​Laver du nogle af de 4 fejl?

​Når du ikke tiltrækker nok af de rigtige kunder i din virksomhed, så er det en god ide at kigge lidt på, hvad du gør lige nu.

Og samtidig kigge på, hvad du kan gøre anderledes. I episoden taler jeg om min store workshop, der lige nu, den dag podcasten udkommer, er i fuld gang. Hvis den stadig er i gang, finder du linket her nedenfor i boksen. Jeg gennemgår nemlig lige præcis de her 4 områder i træningen, der kun koster en e-mail at deltage i.

Og vil du hellere booke en afklarende samtale med mig, så kan du gøre det her.

Pssst! Vil du dele med mig, hvor du lytter til min podcast? Så post et billede af det på Instagram og tag mig i billedet - min instagram profil er @Lise_Halskov

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden med 3 måder, du kan styrke dit salg på:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>