4. juni 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Da jeg var yngre læste jeg en masse. Faktisk læste jeg så meget, at jeg helt kunne miste sansen for tid og sted, fordi jeg forsvandt helt ind i bøgerne. Det kniber med at nå at læse så meget, så jeg har i stedet kastet mig over lydbøger. Igennem mit abonnement hos Audible, har jeg fået fingre i et hav af gode lydbøger - alle centreret omkring business mindset.

Hvad er metoderne til, at du kan styrke dit salg?

Her er mine anbefalinger og en kort forklaring af hvorfor. Fælles for de bøger, jeg har været mest glad for fra Audible er, at de er oplæst af forfatteren selv. Det giver efter min mening lige det ekstra, der gør en lydbog super interessant at lytte til. Og så er de her bøger mere præget af, at de motiverer og drejer sig om mindset, end egentlig at give business råd.

  1. Unfuck yourself af Gary John Bishop. Bogen fås hos Audible her. I bogen får du et gevaldigt spark i rumpetten i form af motivation til at få ting gjort. Som forfatteren nærmest råber på klingende skotsk: Get out of your head and into your life. Bogen er forfriskende, fordi den er spækket med en god dosis common sense. Og så kan jeg bare ikke stå for accenten!
  2. You are a badass af Jen Sincero. Bogen fås hos Audible her. En lige ud af skuffen bog af en kvinde, der har formået at gå fra at være på spanden økonomisk til at få styr på sin økonomi. Hun taler en del om law of attraction, men på en måde, der i hvert fald i min rationelle hjerne giver super god mening. Hun har masser af gode, no-noncese råd til, hvordan du kan lave nogle solide ændringer i dit liv, så du begynder at få det, du ønsker. Og ikke bare tiltrækker det, du ikke vil have mere af. 
  3. Start Now get perfect later af Rob Moore. Bogen fås hos Audible her. En anden god bog, der forstærker ideen om, at hvis du sidder og venter på, at tingene skal være helt perfekte, så kommer du aldrig videre. For uanset hvor godt forberedt du er, så vil der altid være noget, der kunne være endnu bedre. Og før du har prøvet det af, så ved du ikke, hvad du skal forbedre på. Så bare ud over stepperne!
  4. Chillpreneur af Denise Duffield-Thomas. Bogen fås hos Audible her. En bog, der gør op med den evige hustle model, hvor den eneste måde, du kan få succes på er ved at arbejde dig halvt ihjel. Bogen er god, hvis du gerne vil have bekræftet, at der er masser af andre måder, du kan være selvstændig på. Og stadig have en god forretning.
  5. Everything is figureoutable af Marie Forleo. Bogen fås hos Audible her. Marie Forleo er en af de mest inspirerende business ejere, jeg kender til. Hun startede med at bartende mens kun kæmpede med at starte som life coach. På et tidspunkt, hvor knap nok nogen anede, hvad en life coach var. Og i dag står hun som ejer af en kæmpe mæssig succes, der hjælper 1000-vis af små virksomheder med at lykkes. Maries mantra har hun fra sin mor, der altid sagde at alting er "figureoutable". Og det demonstrerer hun så fint i bogen. En varm anbefaling herfra.

Lyt med på episoden her nedenfor, hvor jeg giver dig langt flere detaljer. Måske finder du også inspiration til lydbøger, du kan gå i gang med hos Audible.

Pssst! Vil du dele med mig, hvor du lytter til min podcast? Så post et billede af det på Instagram og tag mig i billedet - min instagram profil er @Lise_Halskov

Audible lydbøger OH121

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden ​5 gode lydbøger fra Audible om business mindset

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>