20. maj 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Her får du masser af gode tips til, hvordan du kan styrke dit salg. Du får her adgang til optagelsen fra et Facebook Live, hvor jeg kom med masser af gode ideer til dig og til dit salg.

Hvad er metoderne til, at du kan styrke dit salg?

Når du gerne vil styrke dit salg, skal du først og fremmest være opmærksom på, hvordan din kunderejse er skruet sammen. Det vil sige, hvad der skal til for at en potentiel kunde får øje på dig og til, at de får lyst til at købe noget hos dig.

Det lyder simpelt, men det kan være super svært at få den på  plads. Ofte er vi alt for hurtigt enten at være helt bange for at sælge. Eller at vi bliver alt for hurtige til at sælge, når vi dukker på de sociale medier.

De 3 måder, DU kan styrke dit salg på er:

  1. Har du en freebie, som du bruger til at lokke læsere til at skrive sig op til dit nyhedsbrev? Og er du sikker på, at den hænger nøje sammen med det, du sælger? En stor fejl er nemlig, at hvis de to ting ikke er nøje afstemt, så bliver det simpelthen for svært at sælge, når du kommer til det punkt i købsrejsen. Har du den forkerte freebie, risikerer du, at du får en masse nye læsere, men læsere der aldrig bliver til kunder. Jeg har selv lavet fejlen, og det fortæller jeg om i episoden. Et andet problem kan være, at din freebie er så lang, at du overvælder dit publikum. Og så bliver de ikke til købere.
  2. Den anden metode er det lange seje træk. Når vi ikke sælger nok, er det ofte fordi, vi giver for hurtigt op. Det er ikke sexet og smart, men jeg kan garantere dig for, at det virker. For det er sjældent, at vi kan brænde igennem på 5 sekunder. Din målgruppe skal igen og igen møde dig og opleve, hvad du står for. En af de metoder, der kan gøre denne her vej kortere er webinarer, som jeg underviser i her.
  3. Lav en grundig plan. Det er en del af det med det lange seje træk. For laver du en god plan, så kan du være sikker på, at du får lavet den indsats, der skal til. Og en indsats der giver dig resultater.

Lyt med på episoden her nedenfor, hvor jeg giver dig langt flere detaljer. Jeg vil næsten vædde på, at du kan få flere resultater med de 3 måder.

Pssst! Vil du dele med mig, hvor du lytter til min podcast? Så post et billede af det på Instagram og tag mig i billedet - min instagram profil er @Lise_Halskov

OH119 3 måder du kan styrke dit salg på

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden med 3 måder, du kan styrke dit salg på:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>