8. maj 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Episoden her er et lille skub til dig, der måske gør tingene sværere i din virksomhed, end du har brug for. Det er nemlig ikke nødvendigvis den sværeste vej, der er den rigtige for dig.

Giv dig selv lov til ikke at tage den sværeste vej

Jeg har tidligere talt om ekspertfælden, hvor du kan være bange for at være banal i din virksomhed. Det er det her fænomen om, at hvis ikke det er super indviklet, så tror alle nok, at vi slet ikke er så kloge. Og derfor bliver vi bange for at vælge den vej, som for os er let.

Du skal altså bare huske her, at det der for dig er let, er måske super svært for mig.

Derfor skal du finde ind til det, der er din super power. Det, der er let for dig, og som gør, at du kan skinne. Uden at du brækker nakken på det. 

  • Hvis du for eksempel ELSKER at skrive, så kan en bog være det helt rigtige for dig. Mens hvis du HADER at skrive, så er det nok relativt op ad bakke for dig at gå den vej
  • Måske har du det ligesom jeg, at det med at være på live er fantastisk? Jamen, så giver du den gas med Facebook Live og Webinarer
  • Er du ikke ked at tænde kameraet og snakke løs? Så giver du den gas med at lave videoer, som du bruger alle steder.

Så lad nu være med at vælge den sværeste vej, hvis du ikke kan se, at det er den, der giver dig resultater. Og mange gange ligger guldet lige der i det, du synes er let. Men som jeg synes er super indviklet. Husk det!

Pssst! Vil du dele med mig, hvor du lytter til min podcast? Så post et billede af det på Instagram og tag mig i billedet - min instagram profil er @Lise_Halskov

OH118 Du behøver ikke tage den sværeste vej

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden om hvorfor du ikke behøver at tage den sværeste vej i din virksomhed

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>