2. april 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Kan jeg egentlig være bekendt at sælge i krisetider?

Har du stillet det spørgsmål til dig selv i disse dage? Så er du ikke alene. Jeg har talt med et hav af selvstændige, der sidder med den udfordring.

For hvis du sælger i krisetider, er du så en ufølsom skid, der bare vil udnytte andre?

Hvis du var en af dem (og det er du jo ikke), der hamstrer håndsprit og sælger det til vilde priser, så er det selvfølgelig langt ud over den fornuftige grænse for god opførsel. Det kan vi alle genkende.

Men hvad med dine normale ydelser: Må du sælge dem - selv i krisetider?

Det handler dagens podcastepisode om.

Derfor må du godt sælge i krisetider

Der er mange grunde til, at det er en god ide at du sælger lige nu - også selvom der er krise rundt om ørerne på os.

Prøv at tage et skridt baglæns og kig på, hvad du tilbyder. Hvorfor besluttede du dig for at blive selvstændig til at starte med: Var det for at genere dine potentielle kunder, eller var det fordi du ønsker at forbedre dine potentielle kunders liv?

Jeg gætter på det sidste... Og det, du skal være helt skarp på lige nu er om der ikke også er brug for det nu. 

  • Hvis du er behandler og arbejder med angst, så er der brug for dig lige nu
  • Hvis du er behandler og arbejder med massage, så er der brug for, at du lærer mig, hvad jeg selv kan gøre derhjemme indtil jeg kan få massage igen
  • Hvis du er hundetræner, så er der brug for, at du viser mig, hvordan jeg hjemme kan træne med min hund, så den ikke æder hele møblementet
  • Hvis du laver hjemmesider, så er der brug for dig, for alle har opdaget lige nu, at det er et godt tidspunkt at få gjort noget ved den online tilstedeværelse

Jeg kunne fortsætte listen, men du forstår nok, hvor jeg vil hen. For du skal ikke falde i fælden med, at du pludselig synes, at alt det du kan, skal du give væk.

Det kan du overveje hvis du vil sælge i krisetider

Det, du til gengæld kan overveje, det er om du skal lave en anden form for betaling. Det jeg har valgt at gøre er for eksempel:

  • Lige nu kan du ekstraordinært booke mig til 2 timers zoom møde til at arbejde med strategi. Normalt arbejder jeg helst over længere perioder med mine kunder, men jeg ved, at de 2 timer lige nu kan være det, der sætter skub i sagerne. Hvis tilbuddene stadig gælder, vil du kunne se dem i boksen længere nede på siden her, hvis du er interesseret
  • Jeg har et webinarkursus, som jeg VED er den mest effektive løsning til at gå fra løs ide til at lave et webinar, der sælger. Hvis der er sløjt med opgaver lige nu er det perfekt timing for at gennemgå kurset og planlægge dit første webinar. Der har jeg valgt at lave super attraktive rater på kurset. Hvis det tilbud stadig gælder, vil du finde alle detaljer om det her

Og nu er det din tur - kig på dine produkter og vurder hvordan du kan sælge i krisetider på en måde, der passer godt til dig og dine kunder.

Følg med på siden her, hvis du vil have del i alle de spændende ting, jeg deler i øjeblikket. Og sørg også for, at du er tilmeldt min gratis Facebookgruppe, hvor jeg også deler alle de her gode sager. Den finder du her.

OH114 Må man godt sælge i krisetider

Lige nu har du mulighed for at få knækket koden til din markedsføring online. Og det koster dig kun en e-mail at deltage.

Workbook Knæk koden ipad

❤️  I workshoppen får du alle brikkerne til at finde frem til, hvad der gør, at din markedsføring ikke helt har givet dig de resultater, du har håbet på. Jeg kan garantere dig for, at du går fra træningen fyldt med inspiration til, hvad du skal arbejde (mere) med.

Jeg afholder den populære workshop inde i min lukkede Facebookgruppe, og vi er gået i gang, men du kan sagtens nå at være med. Optagelserne ligger til dig indtil den 2. november.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden: Må jeg godt sælge i krisetider?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>