1. april 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Den situation vi står i lige nu, er der ingen af os, der har prøvet før. Det er mærkeligt, det er skræmmende. Og det tester os i den grad. Podcast episoden er en slags brev til dig, der er selvstændig. For det er på tide, at vi finder ind til råstyrken og kommer igennem det her sammen.

Lyt med i episoden eller læs mit brev her.

Og pas godt på dig selv!

Jeg hepper på dig - vi kommer igennem det sammen

Jeg ved, at du synes det hele ser svært og håbløst ud lige nu. For det er ikke let at være selvstændig lige nu. Det er i det hele taget ikke let at være menneske. Det er det mest mærkelige, vi har oplevet nogen sinde. Det er skræmmende og det er overvældende. Men det er også tiden, hvor vi, der arbejder for os selv, skal kigge rigtig meget indad. Og kigge på, hvad vi kan ændre på, så vi kommer helskindet ud af hele det her cirkus.

Det jeg har lyst til at fortælle dig i dag, kan lyde som en barsk besked. Det er ikke meningen. Men det er jo sådan, det er.

Men jeg vil fortælle dig, at vi som selvstændige jo aldrig har sikkerhed for noget som helst. Men til gengæld har vi mulighed for at arbejde med de muligheder, der også åbner sig for os.

Hvis bare jeg kunne fortælle dig, at det hele vil gå væk om en måned. Det kan jeg ikke. Og hvis jeg gjorde, ville det være løgn, for om en måned kunne der være nye udfordringer.

Mit bud til dig er, at du skal læne dig ind i den usikkerhed der er. Du skal arbejde med at acceptere, at du ikke har kontrol over det. Slippe det du ikke kan ændre på, så du kan læne dig ind i, hvordan du så kan ændre på de ting, du HAR kontrol over.

For vi kan gøre utroligt meget selv. Vi kan ændre på vores måde at møde vores kunder på. Vi kan støtte dem, der har brug for os på nye måder. Og vi kan passe på os selv i perioden. For det er ikke sikkert, at alt vender tilbage til det normale.

Men hvad nu, hvis det åbner muligheden for noget endnu bedre i processen? Jeg tror på, at du har råstyrken til at klare det, for det ligger i at være selvstændig. Og jeg støtter dig hele vejen og hepper på dig. For vi kan godt komme igennem det sammen

Med kærlig hilsen

Lise

Følg med på siden her, hvis du vil have del i alle de spændende ting, jeg deler i øjeblikket. Og sørg også for, at du er tilmeldt min gratis Facebookgruppe, hvor jeg også deler alle de her gode sager. Den finder du her.

OH113 Vi kommer igennem det sammen

Lige nu har du mulighed for at få knækket koden til din markedsføring online. Og det koster dig kun en e-mail at deltage.

Workbook Knæk koden ipad

❤️  I workshoppen får du alle brikkerne til at finde frem til, hvad der gør, at din markedsføring ikke helt har givet dig de resultater, du har håbet på. Jeg kan garantere dig for, at du går fra træningen fyldt med inspiration til, hvad du skal arbejde (mere) med.

Jeg afholder den populære workshop inde i min lukkede Facebookgruppe, og vi er gået i gang, men du kan sagtens nå at være med. Optagelserne ligger til dig indtil den 2. november.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden: Vi kommer igennem det sammen

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>