Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Al den tumult med Corona virus har fået en masse mennesker til at aflyse arrangementer. Og med god grund. Jo flere mennesker, der samles rundt omkring, jo større risiko for smitte er der. 

Der er det lige nu en rigtig god ide at overveje, hvordan du muligvis kan blive ved med at mødes med dine kunder - uden at være der fysisk. Og jeg er helt med på, at en del erhverv ikke har denne mulighed, men prøv og overvej, om du kan erstatte nogle af de større fysiske møder med noget virtuelt

Du kan mødes med dine kunder online

Her vil jeg give dig nogle ideer til, hvordan du kan mødes med dine kunder, og potentielle kunder, så du ikke helt går i stå mens denne her rædselsfulde virus raser.

1. Du kan bruge et redskab, jeg ellers ikke har haft fat i, i årevis, nemlig Google Hangouts. Det er faset meget ud i forhold til virksomheder og de ideer, Google havde i begyndelsen. Men det fungerer faktisk stadig. Den nemmeste måde at bruge det på er faktisk ved at du laver et møde i din Google Kalender. når du går ind i mødet vil du kunne se at du kan vælge at tilføje en videokonference. Der vælger du Hangouts.

mødes med dine kunder - videokonference

Derefter inviterer du de gæster, du ønsker skal deltage i mødet ved at indtaste deres e-mail adresser. Og derefter gemmer du. Du bliver så spurgt, om du vil sende invitationen til dine gæster.

Mødes med dine kunder - inviter gæster

På den måde ligger mødet både i din og i dine gæsters kalender. Og når det er tiden for mødet, så klikker du (og dine deltagere) blot på Deltag i Hangouts i dit møde, og så går i live, hvor I kan se hinanden. 

Mødes med dine kunder - start mødet

Der er ikke mange features i det - ganske enkelt blot et møde, der foregår online. Så vidt jeg er bekendt, kan du kun optage møderne, hvis du bruger et 3. parts program.

Du kan også mødes med dine kunder Via Zoom

2. Har du brug for lidt flere funktioner, så er min personlige favorit Zoom. Jeg bruger i forvejen Zoom til alle de møder, jeg holder med mine sparringskunder. Det er nemlig næsten altid stabilt, du kan optage samtalerne og det fungerer bare. Ydermere kan man livestreame ind i Facebook med Zoom, hvilket også er super smart. Du kan sagtens være flere, og du kan let dele din skærm med deltagerne.

Zoom kræver lidt mere - du skal åbne en konto, og dine deltagere bliver bedt om at downloade et lille program for at du kan køre dine møder.

Når det først er gjort, så er det rigtig let at bruge.

Zoom kan også kobles sammen med mange redskaber. Når mine kunder for eksempel booker mentorsparring med mig i Calendly, så bliver der automatisk bliver tilføjet et Zoomlink i mødet, og mødet bliver lagt ind i min kalender. Det er smart.

(Calendly er super smart i sig selv også - det er det, jeg bruger til at du selv kan booke tid til en gratis afklarende strategisamtale med mig)

Du kan erstatte foredrag med webinarer

3. Og så er der jo også webinarer. Hvis du står overfor et større arrangement, så bør du overveje et webinar. Ikke bare sparer du dig selv for at skulle leje lokaler og stille kaffe frem. Og du har den fleksibilitet, at du kan holde det samme arrangement på adskillige forskellige datoer uden den store ekstra indsats udover din tid.

Det er ikke en hemmelighed, at jeg er vild med webinarer. Hvis du vil vide, hvordan man laver et webinar, så læs med her. Uanset hvor mange bakterier, der suser rundt i luften. For det betyder for de fleste af os, at vi kan nå et langt større publikum, fordi afstand lige pludselig ikke er et issue.

Mit favorit tool til webinarer er Demio, som er det jeg underviser i, i mit webinarkursus Bliv en Haj til Webinar.

Jeg har valgt at gøre det super let og attraktivt for dig at komme i gang med webinarer. Mit kursus koster normalt 1.999,- i selvstudie-udgaven, men i resten af marts måned, kan du få adgang til selvstudie plus en lukket Facebookgruppe for kun 1.500,- Og for at gøre det overskueligt for dig, der er presset af krisen økonomisk, er der betaling i 3 små rater af 500,- fordelt over 3 måneder. Jeg håber det kan få dig i gang med at holde webinarer. 

Ja tak - jeg vil gerne være en Haj til Webinar

Overvejer du at mødes med dine kunder på andre måder lige nu?

Jeg håber listen kan være med til, at du overvejer, om du kan holde et eller flere af dine møder online, så du ikke er nødt til at aflyse alt i din virksomhed. Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål til noget af det.

Mødes med dine kunder - OH111

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten der, hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Lyt med til episoden om hvordan du kan blive ved med at mødes med dine kunder - bare online

Måske er du også interesseret i:

Jeg hedder Lise Halskov og er indehaver af Online Haj.

Jeg er indehaver af Online Haj. Jeg hjælper dig, der er en ambitiøs indehaver eller ansat i en passionsdrevet virksomhed med at skrive konverterende tekster og at planlægge og eksekvere din markedsføring, så du bliver synlig overfor dine drømmekunder.

Og så du bruger din tid mest effektivt. Min hjælp til dig starter med, at vi to tager en snak.

>