4. marts 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Du skal ikke ryste på hovedet af det kedelige. Det kan nemlig ofte være der, at der gemmer sig en masse guld.

Jeg tror, at et fællestræk ved mange selvstændige er, at vi er super gode til at finde på nyt. Vi elsker at opfinde nye produkter, og ideerne bobler derudaf.

Jeg har før talt om hvorfor det lange seje træk vinder, og det er noget af det, jeg kigger nærmere på i dagens episode.

Hvad er det så, det kedelige kan?

Det kedelig opstår i hovedet på os, når noget ikke lykkes helt, som vi havde tænkt. Der griber vi nemlig bare ned i vældet af ideer, vi har og tænker: Nå, det duede ikke. Den idé myrder jeg, og så finder jeg bare på noget andet.

Men hvad nu hvis sandheden var, at du bare ikke har givet din chance nok ideer? Hvis du i virkeligheden bare skal dykke ned i, hvor det gik galt og så rette op på det? 

Hvis du kigger på nogle af de store navne indenfor for eksempel online markedsføring, så vil du opdage, at de allermest succesrige har ganske få produkter på hylderne. 2-3 stykker. Og de markedsfører dem igen og igen og igen. De justerer, de retter til og de forfiner. Men de finder ikke på sprit-nyt ting hele tiden.

Ideen til episoden om det kedelige kommer fra Stu McClaren og hans podcast. Hvis du vil lytte til hans episode, Boring is Beautiful, så ligger den her.

Jeg håber, det giver stof til eftertanke om, at det kedelige kan være det, du skal fokusere på. Og det kedelige er måske ikke så kedeligt, når det kommer til stykket.

OH109 Det kedelige kan være det, der vinder

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden om hvordan det kedelige kan være det, der vinder

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>