21. februar 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Har du også spurgt dig selv: Hvorfor virker min markedsføring ikke? Så er denne her episode af min podcast for dig.

Når jeg har mine afklarende strategisamtaler før jeg indgår samarbejde om mentorforløb, hvor jeg giver hjælp til online markedsføring, så er det et af de problemer, jeg oftest hører. Måske kan du genkende situationen:

  • Jeg har altså lavet en masse opslag på Facebook, men det virker ikke
  • Jeg har prøvet at køre nogle Facebookannoncer, men der kom ingen kunder ud af det
  • Jeg har nu brugt 40.000 kr på Google Adwords, og der er ikke kommet en enste kunde ud af det (det er en af skræk-historierne, jeg har hørt)

Og listen fortsætter.

Det første, jeg altid kigger på er, om fundamentet er i orden.

Det fortæller jeg dig mere om her i episoden

Her er nogle af de ting, du skal kigge på, hvis din markedsføring ikke virker

Du kan kigge på om:

  • Er dit budskab klart og tydeligt?
  • Er du helt klar på, hvem din målgruppe er?
  • Har du et nyhedsbrev, hvor du kan fastholde dit publikum?

Først der, skal du til at kigge på, hvordan du skal markedsføre dig selv.

Længere nede af siden finder du tilmeldingen til min gratis online workshop. Hvis du læser dette her efter den 29. februar, 2020 er workshoppen ikke længere tilgængelig. Til gengæld har du stadig mulighed for at tage min quiz. Den giver dig en køreplan for, hvilken markedføring, der er det rigtige for dig. Klik her for at få din personlige køreplan.

OH107 Hvorfor virker min markedsføring ikke

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden: Hvorfor virker min markedsføring ikke?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>