​AF Lise Halskov 

6. februar 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Torbjørn Flensted er min gæst i dag i endnu en episode i serien Seje Selvstændige.

Min snak med Torbjørn er interessant, for i modsætning til de fleste andre, jeg har talt med, så sprang Torbjørn i en ret tidlig alder ud som selvstændig.

Det kom der er ret god snak ud af.

Lær hvad der driver sådan en som Torbjørn Flensted

I min snak med Torbjørn, hvor vi for en gang skyld sad på samme adresse og optog, kom vi vidt omkring. Vi talte om:

  • Hvordan det kan være svært at gå fra at være solo-selvstændig til pludselig at have ansvaret for en hel masse ansatte
  • Hvordan du kan føle presset, når det pludselig ikke kun er dig, det handler om
  • Hvordan et meditationskursus fra barndommen pludselig var rigtig nyttigt
  • Og som de andre jeg taler med, giver Torbjørn dig masser af gode råd, som han gerne selv ville have haft, da han var en lille fisk.

Hvis du synes, at min samtale med Torbjørn er interessant, vil du så ikke gøre mig den tjeneste, at du lægger en kommentar til Torbjørn og fortæller ham det? Du kan finde Torbjørn Flensted på LinkedIn her. Og du kan kigge forbi og se, om toolet Storybase er noget for dig her, og du kan lytte til Torbjørns SEO podcast her.

Torbjørn Flensted i serien Seje Selvstændige

​​Deltag i et webinar, hvor du får 5 simple (men ofte oversete) metoder til at få flere kunder i din virksomhed

5 simple metoder til at få flere kunder

​​​​Løsningen på, at du ikke har kunder nok i din business ligger desværre ikke i det næste kursus, du køber. Løsningen ligger muligvis lige for fødderne af dig. Tilmeld dig webinaret, hvor jeg giver dig nogle metoder, du kan benytte. Det koster kun en e-mail at deltage.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden med Torbjørn Flensted i serien Seje Selvstændige

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>