30. januar 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Hvad holder dig tilbage fra at lykkes? Hvilke historier fortæller du dig selv?

Vi dykker ned under overfladen i dagens episode, for jeg har lyst til at dele nogle overvejelser, jeg selv har gjort mig det sidste halve år efter jeg sprang ud som fuldtidsselvstændig.

For det er i stigende grad gået op for mig, hvor mange begrænsende overbevisninger og fastlåste forestillinger, der holder os tilbage. Og hvordan nogle af dem bunder helt tilbage i ting, der er sket for længe siden.

Desværre bliver det her let til BS undskyldninger, hvis du ikke passer på. Og det bliver en hindring for at du lykkes. Jeg kan jo genkende nogle af dem fra mig selv, og jeg ser samme mønster hos dem, der kommer til mig som læsere, lyttere og kunder. Måske kan du også nikke genkendende til et par stykker.

Det der holder dig tilbage er ikke logisk

For før vi dykker ned i dem, så husk, at de her små monstre ikke nødvendigvis er logiske. Når du ser dem præsenteret er det oplagt at feje dem af med: Selvfølgelig er det ikke rigtigt. Det er let at se, når det er andre. Men kig godt på dine egne reaktioner, der holder dig tilbage.

  • Når noget ikke helt lykkes, så glider min rygmarvsreaktion, hvis jeg ikke tager mig i det, lige tilbage til dengang, jeg blev mobbet: De seje (piger/drenge/kunder/konkurrenter) kan selvfølgelig ikke lide, det jeg siger/gør/ser ud som/føler/tænker. Jeg skal bevidst hver eneste gang lige hale mig selv op i nakken, ryste hele kroppen og tænke: Nå nej - det her fungerede ikke helt som planlagt - hvad kan jeg ændre på? 
  • Salg er klamt. Uha, der her er stor for mange. Jeg møder den ofte, men sandheden er: Hvis du ikke sælger noget, hvordan vil du så holde din forretning kørende? Salg er også at gøre dine potentielle kunder en tjeneste. Lyt med til den video med Karsten Madsen, jeg taler om i podcasten her
  • Jeg er for ung (eller gammel). Til hvad spørger jeg bare? Når 70+ årige kan løbe maraton, når 20-årige kan starte virksomheder, når verden i det hele taget er mindre gearet efter hvor gammel du er, men mere hvordan du er, så blæs da på det! Ud over stepperne!
  • Jeg tør ikke. Hvis du ligesom jeg er introvert (ja -  tro det eller ej), så er der grænser, der skal overtrædes, når du skal ud og være synlig. Men du kan tage et valg. Enten giver du efter for den indre stemme, der holder dig tilbage. Eller også sluger du frygten, og så gør du det alligevel.

Så hvad siger du - hvad holder dig tilbage? Del det gerne - jeg vil rigtig gerne høre fra dig!

OH104 Hvad holder dig tilbage

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden om hvad der holder dig tilbage her:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>