8. januar 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Har du hørt dig selv sige: Jeg er altså sådan én, der ikke kan planlægge?

Så er denne her podcast for dig.

Jeg har samlet 3 gode spørgsmål, du skal stille dig selv, hvis du tror, du ikke kan planlægge. For det kan jeg garantere dig for, at alle kan. Det kræver altså bare, at du griber det rigtigt an.

I podcasten, der er snuppet fra et populært Facebook Live, jeg har holdt, kommer jeg ind på:

  • Hvorfor det er en myte, at nogen ikke kan planlægge
  • Hvilke barrierer, vi er tilbøjelige til at opstille for os selv, og som spænder ben for vores planlægning
  • Hvordan vi får vendt tingene, så det bliver realistisk at planlægge og så du får lyst til at følge din planlægning

Lyt med selv i episoden og lad dig inspirere.

Og hvis du ikke vil gå glip af de Facebook Live udsendelser, jeg laver fremover, så sørg for at du følger min Facebook side, så du kan se, når jeg går live en gang om ugen. Du kan med fordel slå notifikationer til for min side - det gør du sådan her:

dig der ikke tror du kan planlægge

Konkurrence:

Du kan stadig nå at deltage og vinde 1 af 3 fede bogpakker for dig, der er selvstændig

Jeg fejrer de første 100 afsnit med en konkurrence, der slutter den 15. januar kl 16. Det er let at deltage, og du finder alle detaljerne om konkurrencen i noterne til afsnit 100, som du finder her: OH100 - evaluering og planlægning.

OH101 dig der ikke tror du kan planlægge

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden til dig der tror du ikke kan planlægge

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>