18. december 2019

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Det er så vildt, men vi er rent faktisk nået til episode nummer 100 af podcasten!!! Så hvad bedre end at fejre med evaluering af det gamle år, planlægning af det nye. Og en fed konkurrence, hvor du kan vinde fede bogpakker! Mere om det længere nede i teksten.

  • Kom med, når jeg laver evaluering og planlægning af podcasten siden, jeg startede i September 2017
  • Jeg laver evaluering og planlægning af, hvor Online Haj var i starten af året, og hvad mine planer er for næste år
  • Du får et indblik i mine tanker om at være gået fra fuldtidsansat med Online Haj som bi-beskæftigelse og til at jeg nu er fuldtidsselvstændig. Og hvordan det føles.

Lyt med selv i episoden og lad dig inspirere.

Jeg vil super gerne høre, om du er en af dem, der har lyttet med fra starten af podcasten og hvad du har fået ud af den!

Konkurrence - vind fede bogpakker for dig, der er selvstændig

Jeg vil gerne fejre de 100 afsnit, fordi jeg er super stolt og beæret over, at du lytter med. Jeg har rakt ud og fået doneret nogle super fede bøger fra andre seje selvstændige, så det er dem, du kan vinde. Plus en bog, jeg smider oven i hatten som bonus. Betingelserne for at deltage, kan du læse lidt længere nede på siden - det er simpelt at deltage, og der bliver udtrukket 3 vindere.

Et varmt tak til alle de glade givere - giv dem lidt Love på de sociale medier ❤️!

Men nu til de skønne præmier, du kan vinde!

Eric Ziengs har doneret 1 eksemplar af Help Marketing bogen - en super grundig bog med alt, hvad du har brug for af god viden om online markedsføring. Eric har skrevet bogen sammen med Anita Lykke Klausen, og hvis du vil vide mere om den, så kan du klikke her

Dorte Lytje har været så sød at bidrage med 2 stk af hendes helt nye bog: Feminin Business med Maskulint Drive. Du kan selv købe et eksemplar her

Majbritt Lund har doneret 2 stk af den trykte version af bogen Overhal konkurrenterne med SEO-tekster, der sælger. Du kan ikke købe et trykt eksemplar, men du kan få adgang til en digital version af bogen ved at tilmelde dig med din mail her

Rikke Moos har bidraget med 3 stk af hendes bog Fra Idé til Bestseller om, hvordan du får succes med at skrive en fagbog. Du kan købe bogen flere steder - blandt andet her

Fordi det ikke kun er vores virksomheder, der er vigtige, så har jeg også været så heldig, at Maj Wisman har bidraget med et eksemplar af hendes helt nye bog - Kærlige råd fra en ven. Bogen giver dig masser af gode råd til, hvordan du får et bedre parforhold. Du har selv mulighed for at købe bogen - til dig selv eller som en gave - lige her

Jeg har valgt at smide 2 stk af The Five-Minute Journal oven i hatten - Det er en lille og nem taknemmelighedsdagbog, der kan gøre underværker ved at du træner din taknemmeligheds muskel. Hvis du selv vil investere i et eksemplar, så kan du gøre det her.

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er super simpelt at deltage. Du kan deltage på 2 måder, men fælles er, at du skal tage et billede af, hvor du lytter til min podcast. Det kan være en selfie eller et billede af, hvor du er, når du lytter med. Du bestemmer!

  1. Du kan poste billedet på Instagram og bruge #onlinehaj100, så jeg kan finde dit opslag (du kan også tagge mig for en sikkerheds skyld med @Lise_Halskov). Det kan være i en story eller i et almindeligt opslag på Instagram. Skriv om du gerne vil vinde bogpakke 1 eller 2 eller 3 (se nedenfor)
  2. Du kan gå ind på min Facebookside og finde opslaget med billedet, som du ser herunder. Du lægger dit billede af, hvor du lytter med ind i kommentarfeltet og fortæller mig, om du helst vil vinde bogpakke 1 eller 2 eller 3 (se nedenfor)
OH100 evaluering og planlægning

Simpelt, ikke?

Bogpakke 1 består af: Help Marketing bogen af Eric Ziengs og Anita Lykke Klausen, Majbritt Lunds bog Overhal konkurrenterne med SEO-tekster, der sælger, og Rikke Moos' bog Fra idé til Bestseller 

Bogpakke 2 består af: Kærlige råd fra en ven af Maj Wismann, Feminin business med maskulint drive af Dorte Lytje, Rikke Moos' bog Fra idé til Bestseller og The Five-Minute Journal

Bogpakke 3 består af: Majbritt Lunds bog Overhal konkurrenterne med SEO-tekster, der sælger, Feminin business med maskulint drive af Dorte Lytje, Rikke Moos' bog Fra idé til Bestseller og The Five-Minute Journal

Konkurrencebetingelser

Hver pakke har en værdi på ca 700 kr. Den første vinder jeg udtrækker får den fordel, at de med sikkerhed får den pakke, der er nævnt som ønsket, dernæst nummer 2, og den sidste vinder får den sidste pakke. 

Konkurrencen kører indtil den 15. januar 2020 kl 16, hvorefter jeg udtrækker 3 vindere af pakkerne. Vinderne får direkte besked via det medie, hvor de har postet deres billede. Så hvis du deltager, så hold øje med beskeder fra mig efter den 15. januar. 

Konkurrencen er på ingen måde affilieret med hverken Facebook eller Instagram. Konkurrencen er begrænset til Danmark. Det er ikke muligt at ombytte præmierne til kontanter. Ved at deltage i konkurrencen, giver du samtidig tilladelse til, at jeg må bruge dit billede, du har postet i min markedsføring af podcasten fremover.

OH100 Evaluering og planlægning

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden om evaluering og planlægning af 100 episoder

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>