Bliv guidet til hvordan DU
kan gå fra lille fisk til Online Haj med et personligt Mentorforløb

Online marketing kan virke uoverskueligt, men du kan skyde genvej til en online tilstedeværelse, der virker

Hvis du er indehaver af eller arbejder i en mindre virksomhed, så er det let at føle sig helt overvældet

Du ved godt, at du skal markedsføre dig selv og din virksomhed på nettet for at kunne sælge dine produkter, men det virker helt uoverskueligt.

Du bliver bombarderet med "gode" råd fra højre og venstre, og det er rigtig svært at vælge, hvor du skal lægge din største indsats for at få resultater.

Du forsøger dig lidt frem med lidt Facebook skriverier og en Instagram konto, du overvejer lidt at lave en blog, men du er i tvivl om, hvad du skal skrive om. Og i perioder lægger du det helt til side, fordi du føler, at det stjæler alt din tid uden at du får resultater ud af det

Og mens du bruger al din tid på at jagte den metode, der virker til at markedsføre dig selv og din virksomhed, så lider dine øvrige opgaver under det, fordi du mangler tid. Og din indtjening er ikke i top, så hele oplevelsen kan ende med, at du helt opgiver at bruge ret meget tid på markedsføring.

Det er desværre bare sådan, at uden markedsføring, så er det rigtig svært at få en jævn strøm af kunder.

Virker det bekendt?

Tro mig, jeg ved nøjagtigt, hvordan du har det.

Skyd genvej: Gå direkte til spørgeskemaet og ansøg om en plads

Spørgeskemaet sikrer, at vi to er et godt match, så du ikke spilder tid og penge på processen


Jeg har selv stået der, hvor du står nu

Da jeg startede min virksomhed www.projektledelsen.dk for ca 3 1/2 år siden, stod jeg lige som dig med håret i postkassen og var ret meget på bar bund. Og jeg har endda en baggrund i marketing, men kun for store brands.

Praktiske redskaber til online marketing

Og det viste sig, at den type markedsføring ikke fungerer ret godt, når du er en lille virksomhed, der gerne vil markedsføre sig med små midler på nettet.

Så jeg tog mine systematiske projektleder-briller på, og så begyndte jeg at trawle gennem det store internet hav for at finde ud af, hvem der kunne lære mig noget, hvad der virker, og hvad der efter min overbevisning er spild af tid.

Det har været, og er stadig, en lang rejse, som både har været dyr og helt ærligt, af og til spild af tid.

Jeg kan forsikre dig om, at der er rigtig mange "snake oil" sælgere indenfor det her område, og det tager lidt tid, før du finder ud af, hvem du kan regne med, hvilke redskaber, der fungerer bedst, og hvad, du skal gå i en stor bue udenom.

Problemet er, at online marketing er så kæmpestort et område. Det er gået op for mig, at du skal have godt styr på de her tre områder indenfor online marketing, før du kan begynde at se resultater af alle dine anstrengelser.

De 3 fokusområder​ du skal være opmærksom på:

Dit website, hvilket indhold du har, hvordan det præsenterer sig og hvordan det virker

Din e-mail marketing indsats, som kan betyde en verden til forskel for din virksomhed

Din tilstedeværelse på de sociale medier, hvilke du skal prioritere, og hvordan du får resultater


Hvis du kun har fokus på den ene del af de tre, så halter dine resultater

Lad os sige, at du for eksempel har en super flot hjemmeside, men at du ikke bruger de sociale medier effektivt, så er der ikke nogen, der opdager, at din virksomhed eksisterer.

Eller hvis du har et super godt netværk bygget op på Facebook, men du ikke har en god strategi for dit nyhedsbrev, så risikerer du at miste en stor del af dit publikum, når Facebook gør det sværere for dig at nå ud til alle dine følgere. Og det gælder også de andre sociale netværk.

Eller hvad nu, hvis dine blogindlæg ikke er optimeret godt nok, så du mister en masse potentiel trafik? Det er død-ærgerligt, for den tid, du har brugt er den samme uanset om blogindlægget arbejder for dig eller bare ligger der til pynt.

Du kan måske, som jeg havde det, mærke ærgelsen helt ned i maven over alt den tid, du spilder og alle de muligheder, du går glip af, hvis de her ting ikke er på plads.

Hvis du virkelig skal se resultater af din online marketing indsats, så skal du sikre dig:

 • At dit website fungerer. Det skal ikke bare se lækkert ud, det skal guide dine læsere der hen, hvor du gerne vil have dem, det skal få dig fundet i søgeresultaterne og det skal fungere som din salgskanal
 • At din e-mail marketing fungerer. Du skal være klar i spyttet på, hvem du vil kommunikere til, du skal have en overordnet strategi, og du skal lægge en plan for, hvad du vil skrive om.
 • At din sociale media indsats fungerer. Du skal lægge en strategi for, hvilke sociale medier, du skal bruge dit krudt på, du skal nedprioritere dem, der ikke dur for din målgruppe, og du skal sætte system i din tilstedeværelse

Men hvordan sikrer jeg mig, at jeg har fundet den rigtige balance?

Du skal for det første sikre dig, at du har en ordentlig strategi, før du bruger tid og penge på nogle af områderne.

Jeg fandt ud af, at den største fejl, jeg begik var bare at hoppe ud i det og prøve mig frem. Nogen gange var jeg heldig, men jeg kan da se i bakspejlet, at hvis jeg havde haft en mere strategisk tilgang til hele online marketing området, så ville jeg have fået bedre resultater hurtigere.

Problemet for mig var, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle lægge den strategi.

Jeg ville ønske, at jeg havde haft en sparringspartner, der kunne have hjulpet mig med at skubbe min forretning i den rigtige retning.

Kan du genkende den følelse?

Derfor har jeg valgt at søsætte et program, hvor DU kan få den sparring, så du ikke behøver at bruge lige så meget forgæves tid som jeg har brugt på metoder og nye ideer, der ikke har givet resultater i min forretning.

Sådan kan du få et skub i den rigtige retning.

Hvis du hver måned får et skub i den rigtige retning, så kan du skyde genvej til resultater for din virksomhed, der kan gøre en verden til forskel.

I stedet for at spekulere over, hvad du nu skal afprøve, så kan du få en køreplan, der giver dig en helt solid strategi for, hvordan du får flere kunder til din virksomhed.

Og får du flere kunder i virksomheden, så får du ro til at fordybe dig i det arbejde, du holder af at lave, og du får råd til at investere i de ting, der er vigtige for din virksomhed.​ Eller du får råd til at arbejde mindre. Eller måske får du råd til at uddelegere noget arbejde eller ansætte nogen til at hjælpe dig.

Det kan alt sammen lade sig gøre.

Lad mig præsentere dig for:​

Mentorforløb Bliv en Online Haj

Din genvej til en solid strategi for din online marketing indsats

Mentorforløbet Bliv en Online Haj er en pakke med sparring og feedback, der hjælper dig med at få klare resultater, så du kan skaffe læsere og købere af dine varer og services.

Mentorforløbet består af:

 1. 6 mdr. sparring: Hver måned i 6 måneder holder vi en times 1-1 personlige online møder, hvor vi lægger strategien for din online marketing tilstedeværelse.
  Værdi: DKK 6.000,-
 2. Skriftlige feedback: Mellem vores online møder arbejder du med strategien, og jeg er til rådighed for skriftlig feedback undervejs, så du ikke går i stå.
  Værdi: DKK 4.500,-
 3. 1/2 års gratis medlemskab: Du får 1/2 års gratis medlemskab af Bliv en Online Haj, så du får mulighed for at forbedre dine færdigheder indenfor alle de områder, vi dækker i klubben. Det vil give dig et endnu større udbytte af vores sessioner.
  Værdi: DKK 1.294,-
Mentorforløbet Bliv en Online Haj

Du får hele mentorforløbet for kr 995,- hver måned i 6 måneder.

Det er en besparelse på ialt DKK ​5.824,- over de 6 måneder.

Hvis du gerne vil have din sparring med kortere afstand imellem, så kan du vælge at indbetale hele beløbet på en gang. På den måde sparer du kr 720,- og betaler i alt DKK 5.250,-​

Et mentorforløb er rigtigt for dig, hvis:

 • Du er parat til at arbejde strategisk og koncentreret med din virksomhed
 • Du har en forretningside, og er måske allerede i gang eller skal til at gå i gang med online marketing. Måske har du været selvstændig igennem længere tid, men ser bare ikke de resultater, du kunne ønske dig
 • Du er indstillet på, at det er en proces, der ikke sker med et knips med fingrene, men som kræver koncentreret arbejde. Så lover jeg dig til gengæld også, at det er sjovt!

Mentorforløbet er ikke for dig, hvis:

 • Du slet ikke har din forretningside på plads. Jeg kan godt hjælpe dig, men der vil jeg bede dig om at kontakte mig på 51 41 86 10 for at høre nærmere.
 • Du ikke er indstillet på at arbejde seriøst med din virksomhed, enten fordi du har for travlt eller af andre årsager.
 • Du vil have et "quick-fix" til at løse problemerne her og nu. Det kan jeg desværre ikke give dig, for det mener jeg ikke er realistisk.

Hvordan finder vi ud af, om vi kan arbejde sammen?

Det gør vi ved, at jeg vil bede dig om at udfylde et kort spørgeskema.

Skemaet sikrer, at jeg kan love dig, at jeg kan hjælpe dig, og det giver mig et indtryk af, hvad dine udfordringer er.

Du betaler ingenting, før jeg har kigget på din besvarelse, og når jeg har kigget på det, så ringer jeg dig op. Det gør jeg for at vi kan aftale, hvordan forløbet skal være og for at vi er enige om, at vi kan få et godt samarbejde.

Det er derfor uforpligtende for dig at udfylde spørgeskemaet, så jeg vil opfordre dig til at gøre det, hvis du har den mindste fornemmelse af, at din online marketing indsats godt kunne trænge til at blive justeret lidt.

Lise Halskov har været en helt enorm støtte i forhold til at optimere min onlinemarketing-strategi.
Det var ret tilfældigt, at jeg faldt over hende på nettet og sandsynligvis var det hendes på en gang afslappede og opmuntrende tone, der vakte min interesse.


Lise har fra start af været i stand til at aflæse mine behov, og hun har fleksibelt tilpasset sig min tilegnelsesrytme. Jeg har været særligt imponeret af hendes store grundighed mht. detaljer og hendes villighed til at være til rådighed med super kort varsel. Dette har betydet utroligt meget, fordi jeg sideløbende har arbejdet med at redesigne min hjemmeside. Alt i alt har jeg fået langt mere viden, service og pædagogisk ekspertise, end jeg havde drømt om. På relativ kort tid har jeg tilegnet mig brugbare færdigheder i forhold til online marketing og hjemmesider. Jeg har i hverdagen ikke megen tid til den slags aktiviteter, men kan nu udnytte min sparsomme tid på en langt mere kvalificeret måde.

Tak skal du have Lise. det er ikke sidste gang, jeg vil trække på dine erfaringer.

John Hjarsø Mortensen
Dansk Imagocenter

Udfyld spørgeskemaet og ansøg om en plads

Spørgeskemaet sikrer, at vi to er et godt match, så du ikke spilder tid og penge på processen

30 dages garanti

100% tilfredsheds garanti

Hvis du indenfor de første 30 dage ikke er 100% tilfreds, så får du alle dine penge retur, og mentorforløbet og medlemskabet af Bliv en Online Haj stopper. Jeg er kun interesseret i glade kunder!

Er du stadig lidt i tvivl?

Jeg kan godt følge dig i, at det er lidt af en tillids øvelse at hoppe ud i et mentorforløb. Jeg valgte ikke at gøre det, da jeg stod i din situation, men jeg kan sige dig, at jeg har fortrudt det mange gange. Ja, jeg har selv en mentor nu, og det er noget at det bedste, jeg har gjort for min forretning.

Jeg kunne have nået meget længere i min forretning på meget kortere tid, hvis jeg havde fået god mentor-hjælp, men jeg tror slet ikke, jeg var klar over, at det fandtes.

Valget er selvfølgelig udelukkende dit, men hvis du er det mindste i tvivl, vil jeg råde dig til enten at udfylde skemaet eller simpelthen ringe til mig på 51 41 86 10, så jeg kan fortælle dig, om jeg vil være i stand til at hjælpe dig.

Jeg lover dig, at hvis jeg kan fornemme, at jeg ikke vil være den rigtige til at hjælpe dig, så vil jeg hellere henvise dig til en anden eller give dig andre gode råd. Det har du mit ord på

Almindelige spørgsmål og svar

Giver du mig hjælp til det praktiske?

Kan du give et eksempel på hvad sparringen kunne være?

Finder online møderne sted på et bestemt tidspunkt?

Skal der være tale om online møder?

Ansøg om din plads - det er helt uforpligtende

Du betaler ikke noget, før vi er enige om at starte et samarbejde. Klik på knappen for at udfylde skemaet.

"Hvis det eneste værktøj, du ejer, er en hammer, begynder ethvert problem at ligne et søm" Citat Abraham Maslov

Jeg vil glæde mig til at arbejde sammen med dig og hjælpe dig med at få resultater med din online marketing indsats.

Lise Halskov

P.S.: Er du det mindste i tvivl om mentorforløbet er noget for dig, så kontakt mig enten på 51 41 86 10 eller på lise@projektldelsen.dk. Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.


Enter your text here...

>