​AF Lise Halskov 

1. oktober 2014

Medlemsklubben bliv en online haj

Medlemsklubben bliv en online hajDu tager en ordentlig bunke rodet online marketing og en projektleder med en passion for at sætte system i sagerne.

Og hvad får du så?

Du får en medlemsklub, hvor et enkelt emne indenfor online marketing bliver sat i et grundigt system hver måned!

Og du får en klub, hvor du får eksklusiv adgang til alle de optagelser der ligger af de live hangouts, jeg laver hver uge med de dygtigste eksperter indenfor online marketing.

Jeg ved ikke, om du har prøvet at sidde helt overvældet og overveje, om du er bedst tjent med at skrive blogindlæg, være på Facebook eller skrive nyhedsbreve.

Det hele roder, og du har en mistanke om, at der ikke er ret meget af din indsats, der egentlig giver dig de resultater, du leder efter.

Bliv en Online Haj er en medlemsklub, hvor jeg tager den erfaring, jeg har samlet sammen og præsenterer den for dig på en så overskuelig måde, at du kan tage metoden i brug med det samme.

Og du får et bibliotek af værdifulde ressourcer fra de dygtigste eksperter indenfor online marketing, som du kan kigge igennem lige præcis når du har lyst.

Jeg gennemgår et emne per måned, giver dig grundige vejledninger i, hvordan du praktisk griber det an, og jeg giver dig både skabeloner og tjeklister, så du ikke skal forsøge at huske det hele.

Kan det blive nemmere?

Hvis du har lyst til at blive medlem, så får du 1. måned for kun kr 99,- eks. moms.

Bliv medlem i dag

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>