Masterclass: Sådan opbygger du din markedsføring fra bunden
Online Haj v Lise Halskov logo

NY dato - Masterclass:  Sådan opbygger du din markedsføring fra bunden

Markedsføring behøver ikke være hverken snørklet eller indviklet for at lykkes for dig


Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv tilmeldt min masterclass den 4. oktober kl 11:00. Du får hele opskriften på, hvordan du får opbygget din virksomhed til at tiltrække de kunder, du drømmer om at arbejde med. Også selvom du ikke er en teknik haj eller er en ørn til sociale medier. Kom og vær med!

5 simple metoder
Masterclass opbyg din markedsføring fra bunden

Tænk hvis dine kunder strømmede ind i din virksomhed helt af sig selv...


Det er måske bare ikke den virkeligheden, du oplever, og så er det let at tabe modet. Og det er let at forfalde til, at det nok er dig, der er noget galt med.


Det gør vi noget ved i denne her masterclass. Jeg bryder hele processen ned i overskuelige trin for dig. Du vil gå fra webinaret med et langt bedre overblik over, hvordan DU kan opbygge din markedsføring. Sådan at du kan tiltrække de helt rigtige kunder.Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv tilmeldt webinaret her:

Bemærk, at du ved ved tilmelding samtidig bliver tilmeldt mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Lise Halskov fra Online Haj - hjælp til online markedsføring

Hej, Lise her


Om din vært i webinaret:

Jeg hedder Lise Halskov og jeg er business coach og mentor. Jeg hjælper dig, der er indehaver af en lille, passionsdrevet virksomhed med at planlægge og udføre effektiv markedsføring af både dig selv og din virksomhed på nettet. For kan det virke svært og uoverskueligt? Ja. Men jeg ved, at du kan. Og jeg vil gerne hjælpe dig.

>