21. juni 2018

Kursus om Facebook annoncering
Kursus om Facebook annoncering

Hvis du leder efter et kursus om Facebook annoncering for begyndere, så læs lige videre. Jeg kan nemlig varmt anbefale dig ét.

Cammilla Hansen, der to gange har gæstet mig i Medlemsklubben Bliv en Online Haj, er forfatteren.

Jeg har haft fornøjelsen af at kigge kurset igennem, og jeg er begejstret.

For det første får du gennemgang af hele grundlaget - det vil sige:

 • Hvorfor bruge Business Manager og hvordan du sætter det op 
 • Hvad er en pixel, hvordan laver du den, hvordan bruger du den og hvordan får du lagt den ind på din hjemmeside
 • Hvordan du sikrer dig, at din pixel virker og at den kan spore det, du ønsker
Hvis du funderer over, hvad man kan bruge Facebook annoncer til,

Og efter at grundlaget er på plads, så gennemgår Cammilla:

 • Hvordan du målretter dine annoncer
 • Hvordan du vælger din målgruppe
 • facebook-square
  Hvordan du sætter kampagner op og hvordan du splittester
 • facebook-square
  Hvordan du bedst skriver den rigtige tekst til dine annoncer 
 • facebook-square
  Og hvordan du vurderer og optimerer på dine annoncer

Det hele er arrangeret i overskuelige videoer, så du altid senere kan hoppe frem og tilbage og finde netop det, du har brug for. Og det er forklaret i på en enkel og overskuelig måde, så alle kan være med. 

Og jeg må sige, at selvom jeg synes, at jeg har ret godt styr på det, så er det her et kursus om Facebook annoncer, hvor jeg også har lært en masse.

Kurset er beregnet på nybegyndere, men jeg synes alligevel, der er masser af gode pointer for mere øvede også.

5 korte skarpe til Cammilla om det nye kursus om Facebook annoncer:

 1. Hvem er kurset for? Kurset er for begyndere og let øvede der gerne vil lære Facebook annoncering til at udbrede deres budskab og have flere kunder
 2. Hvis jeg aldrig har lavet en eneste annonce på Facebook, kan jeg så være med? Alle kan være med. Videoerne er mellem 3-20 minutter lange, så du lære det et skridt og en lille video af gangen
 3. Er man nødt til at være en teknik nørd? Nej man behøver ikke at kende noget til teknik overhovedet, på de fleste af videoerne har jeg optaget min skærm, så du kan se præcis hvor man trykker og hvornår
 4. Hvor foregår det? Det foregår online. Når du har købt kurset har du evigheds adgang til det online space hvor videoerne og de 4 fede bonuser ligger i
 5. Hvad nu, hvis jeg kører fast undervejs? Hvis du kører fast i kurset, har du mulighed for at købe dig adgang til en lukket Facebook gruppe, hvor du kan få sparring på din Facebook annoncering og funnel strategier


Hvordan får jeg adgang til det nye kursus om Facebook annoncer?

Jeg er blevet så begejstret over kurset, at jeg har lavet en affiliate aftale med Cammilla. Det vil sige, at jeg tjener en klat, hvis du køber kurset gennem mit link.

Til gengæld har jeg lavet en aftale med Cammilla om, at du også skal have noget oven i hatten, hvis du køber gennem mit link.

Du får oven i hatten en hel måneds gratis medlemskab af Funnel Ekspertens Vækst Mentor. Det er en lukket Facebook gruppe, hvor du kan få sparring på din Facebook annoncering og funnel strategier. (Værdi 189,-) I gruppen får du hjælp og tips fra Cammilla, så den er et super supplement til kurset.

Er du vild med gruppen kan du efter den gratis måned købe dig månedlig adgang med Online Haj rabat. Og har du brug for personlig 1-1 sparing, kan du købe 1-2 konsulent timer hos Funnel Eksperten med 20 % rabat. 

Det vil sige, at hvis du vil have fingre i det nye kursus om Facebook annoncer plus den ekstra bonus, så klik her og kom i gang med det samme. (Psst - prisen på kurset stiger den 5. juli, 2018 kl 22:00)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>