Gør som Netflix i din virksomhed - podcast afsnit OH110

OH110 Gør som Netflix i din virksomhed

Skyd bare skylden på Netflix. Eller nogle af de andre tjenester af samme slags. Vi er blevet vænnet til, at vi gerne vil se indholdet, når det passer os. Og ikke når det passer ind i leverendørens timing. Det kan du overføre til din virksomhed, så gør som Netflix. Gør det let for dit publikum at se dit indhold, når det passer dem.

TV'et er på vej ud og Netflix og HBO styrer showet

Jeg må være langt forud for min tid, for jeg har ikke haft et TV de sidste 10 år... Det startede med, at vi flyttede TV'et ud af stuen. Med tanken: Så kan vi bare gå ind i værelset med TV'et, når vi vil se noget. Men vi opdagede, at det næsten aldrig var noget, der trak i os. Og så røg det helt ud og er aldrig kommet tilbage.

Udover, at det får enkelte mennesker til at se på mig med en lille smule skepsis, så kan jeg melde, at jeg lever et lykkeligt liv uden TV. Og jeg er ikke den eneste. Jeg har lige læst, at salget af TV pakker er i frit fald, og det er de unge, der hopper fra.

Sagen er nemlig, at det manglende TV forbrug ikke betyder, at vi ikke ser ting. Men vi ser ting, når det passer os.

Når du ligesom jeg ikke har haft TV i så mange år, så virker det næste skørt, at en dum lille kasse skal bestemme, hvornår jeg skal se et program, jeg har lyst til at se. What? Det er da mig, der skal bestemme det.

Så her kommer Netflix og HBO og alle de andre ind og løber med medaljen. For her ser jeg en hel sæson af en god serie på en regnvejrsdag, hvis det passer mig. Jeg bestemmer.

Det har inspireret mig til at lave en episode om, hvordan du kan overføre det til din business.

Gør som Netflix i din virksomhed

Hele ideen er, at du skal overveje, hvordan du kan gøre dit indhold, i form af videoer og træning tilgængeligt for dit publikum, når det passer dem. Det gennemgår jeg i podcast episoden, hvor jeg taler om evergreen webinarer, live træning i Facebookgrupper og meget mere.

Det er guf, og jeg håber du bliver inspireret.

OH110 Gør ligesom Netflix

Gode tilbud lige nu som min hjælp til dig

Det er udfordrende lige nu, men der er masser af ting, du selv kan gøre for at være godt rustet på den anden side af krisen. Her er et par tilbud fra mig, der kan bringe dig videre i en fart.

Business Push Mentorforløb

Book 2 timer fokuseret med mig på Zoom, så du får kickstartet din strategi. Du bestemmer fokus for vores møde. Tilbuddet gælder indtil den 15. april kl 22:00

Betal kun DKK 1.850,- eller betal i 2 rater

Bliv en haj til webinar

Bliv en Haj til Webinar og få en strategi, du vil kunne bygge både e-mails og salg på på den lange bane. Tilbuddet gælder indtil den 15. april kl 22:00

Betal i 3 små rater af DKK 500,-

Er du i tvivl om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig, så kan du booke en gratis afklarende strategisamtale med mig her

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden om hvordan du gør som Netflix i din virksomhed

Del gerne med dit netværk!
>