11. marts 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Skyd bare skylden på Netflix. Eller nogle af de andre tjenester af samme slags. Vi er blevet vænnet til, at vi gerne vil se indholdet, når det passer os. Og ikke når det passer ind i leverendørens timing. Det kan du overføre til din virksomhed, så gør som Netflix. Gør det let for dit publikum at se dit indhold, når det passer dem.

TV'et er på vej ud og Netflix og HBO styrer showet

Jeg må være langt forud for min tid, for jeg har ikke haft et TV de sidste 10 år... Det startede med, at vi flyttede TV'et ud af stuen. Med tanken: Så kan vi bare gå ind i værelset med TV'et, når vi vil se noget. Men vi opdagede, at det næsten aldrig var noget, der trak i os. Og så røg det helt ud og er aldrig kommet tilbage.

Udover, at det får enkelte mennesker til at se på mig med en lille smule skepsis, så kan jeg melde, at jeg lever et lykkeligt liv uden TV. Og jeg er ikke den eneste. Jeg har lige læst, at salget af TV pakker er i frit fald, og det er de unge, der hopper fra.

Sagen er nemlig, at det manglende TV forbrug ikke betyder, at vi ikke ser ting. Men vi ser ting, når det passer os.

Når du ligesom jeg ikke har haft TV i så mange år, så virker det næste skørt, at en dum lille kasse skal bestemme, hvornår jeg skal se et program, jeg har lyst til at se. What? Det er da mig, der skal bestemme det.

Så her kommer Netflix og HBO og alle de andre ind og løber med medaljen. For her ser jeg en hel sæson af en god serie på en regnvejrsdag, hvis det passer mig. Jeg bestemmer.

Det har inspireret mig til at lave en episode om, hvordan du kan overføre det til din business.

Gør som Netflix i din virksomhed

Hele ideen er, at du skal overveje, hvordan du kan gøre dit indhold, i form af videoer og træning tilgængeligt for dit publikum, når det passer dem. Det gennemgår jeg i podcast episoden, hvor jeg taler om evergreen webinarer, live træning i Facebookgrupper og meget mere.

Det er guf, og jeg håber du bliver inspireret.

OH110 Gør ligesom Netflix

Lige nu har du mulighed for at få knækket koden til din markedsføring online. Og det koster dig kun en e-mail at deltage.

Workbook Knæk koden ipad

❤️  I workshoppen får du alle brikkerne til at finde frem til, hvad der gør, at din markedsføring ikke helt har givet dig de resultater, du har håbet på. Jeg kan garantere dig for, at du går fra træningen fyldt med inspiration til, hvad du skal arbejde (mere) med. Jeg afholder den populære workshop inde i min lukkede Facebookgruppe, og vi starter med første træning fredag den 23. oktober kl 10.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden om hvordan du gør som Netflix i din virksomhed

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>