Kom godt i gang med at blive en Online Haj

Hvad hulen er så en Online Haj, spørger du måske?

En Online Haj er en, der føler sig godt tilpas med markedsføring på nettet. Og en Online Haj kender til de muligheder der er, for at du kan skaffe kunder til din forretning på alle tider af døgnet.

Uden at du er i tvivl om hvordan, du skal gribe det an.​

​Målet med startsiden her er at hjælpe dig, så du kan gå fra lille fisk til Online Haj.

Du finder herunder en masse ressourcer, der vil hjælpe dig med at komme godt i gang.

Rigtig god fornøjelse!​

Lise Halskov-online haj

Få styr på den rigtige rækkefølge - gratis træning

Jeg har lavet en gratis træning, der hjælper dig med at identificere de områder, du skal have styr på, når du gerne vil i gang med at markedsføre din virksomhed på nettet på en effektiv måde.

Jeg oplever tit, at energien bliver lagt de forkerte steder, og det ærgrelige er​, at du så kan risikere, at du spilder både tid og penge. Og resultaterne udebliver.

Derfor er træningen her et godt udgangspunkt, og det starter med en guide, du kan downloade kvit og frit her. Det foregår sådan, at du klikker på knappen nedenfor, indtaster din e-mail, og så får du en mail, hvor du kan downloade guiden.

 Guiden fungerer også som arbejdsark, for over de næste dage får du en række mails, der dykker mere ned i hvert punkt, så du ​kan få dig et samlet overblik.

Hvilke værktøjer skal jeg bruge for at blive en Online Haj?

Det kan være svært at finde ud af, hvilke kurser og hvilke redskaber, der fungerer, hvis du ikke tidligere har beskæftiget dig med online marketing. Eller hvis du ganske enkelt ikke har tid til at holde dig opdateret med de seneste redskaber.

Jeg har testet og gennemprøvet alverdens forskellige programmer og værktøjer, og jeg har samlet en liste over dem, som jeg synes fungerer allerbedst.

Flere af dem har jeg også gennemgået i større detaljer, så du kan se, hvordan de virker. Du kan få et overblik over mine anbefalinger her.

Et par favoritter får du her:

Thrive Content Builder, hvor du kan lave smukke sider i WordPress uden at være en Haj til hverken designe eller kode. Du kan se en detaljeret gennemgang af Thrive Content Builder lige her i et hangout, jeg har lavet.

LeadPages, hvor du kan lave landingpages, pop-up bokse og mere. Det er et lidt dyrere redskab, men et af de redskaber, der gør livet som online markedsfører SÅ meget nemmere. Jeg har lavet et hangout med en beskrivelse af LeadPages her.​

Business-Hangouts, som jeg bruger til at holde alle mine hangouts med. Hangouts er i bund og grund lige som webinarer, men der er også rig mulighed for være på skærmen selv. Du kan i realiteten holde dit helt eget TV show med Hangouts! ​Jeg har lavet adskillige hangouts om hvorfor du bør overveje webinarer/hangouts som en del af din markedsføringsstrategi, og du kan se et af dem her, hvor jeg giver dig gode ideer til, hvad du kan holde hangouts om.

Kom godt i gang med at blive en Online Haj

Dygtige online marketing eksperter så du kan blive en Online Haj

Jeg har lavet et hav af hangouts med nogle af de dygtigste online marketing eksperter, jeg kender til. Du kan få et overblik, hvis du går ind på bloggen her, og søger på de emner, du vil finde information om. 

Eller du kan starte med blogindlægget her, hvor jeg for et stykke tid siden samlede de 10 mest populære hangouts, jeg har lavet.​

Hvad nu hvis jeg vil have mere hjælp til at blive en Online Haj?

Jeg vil meget gerne hjælpe dig!

Jeg har flere ting på hylden, som du kan se nærmere på her.

Du kan arbejde med mig 1-1 via klippekort, du kan blive medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj og du kan lære, hvordan du kan tiltrække kunder via hangouts.

Klik her for at arbejde med mig​

Del gerne med dit netværk!