Kom godt i gang med at blive en Online Haj

Kom godt i gang med at blive en Online Haj

Hvad hulen er så en Online Haj, spørger du måske?

En Online Haj er en, der føler sig godt tilpas med markedsføring på nettet. Og en Online Haj kender til de muligheder der er, for at du kan skaffe kunder til din forretning på alle tider af døgnet.

Uden at du er i tvivl om hvordan, du skal gribe det an.​

Måske er du slet ikke der endnu, men det er lige nøjagtigt det, jeg gerne vil hjælpe dig med.​

​Målet med startsiden her er at hjælpe dig, så du kan gå fra lille fisk til Online Haj.

Du finder herunder en masse ressourcer, der vil hjælpe dig med at komme godt i gang - uanset om online markedsføring er helt nyt for dig. Eller om du mangler ny inspiration, så det du allerede laver, bliver mere effektivt.

Rigtig god fornøjelse!​

Lise_Halskov 800 pixel

Online Haj School - få træning tilsendt kvit og frit

Her samler jeg de gratis kurser, jeg har liggende, og som er et rigtig godt sted at starte, hvis du vil 1) blive bedre til online markedsføring eller 2) snuse lidt til, hvad jeg er for en Haj!

Sådan går du fra lille fisk til Online Haj

Jeg har lavet en træningsserie, der hjælper dig med at identificere de områder, du skal have styr på, når du gerne vil i gang med at markedsføre din virksomhed på nettet på en effektiv måde.

Begyndere

Haj School banner

Smukt design i WordPress

Træningsserien her giver dig et grundigt blik ind i, hvordan du meget let kan designe smukke og effektive landingpages, etc med et enkelt plugin, Thrive Architect.

Begyndere til øvede

Thrive Architect kursus

Ens for træningen er, at det ikke koster andet end en e-mail at deltage. Og alt materialet ligger tilgængeligt for dig i et lukket træningsområde, så du senere kan vende tilbage til det.

Hvilke værktøjer skal jeg bruge for at blive en Online Haj?

Det kan være svært at finde ud af, hvilke kurser og hvilke redskaber, der fungerer, hvis du ikke tidligere har beskæftiget dig med online marketing. Eller hvis du ganske enkelt ikke har tid til at holde dig opdateret med de seneste redskaber.

Jeg har testet og gennemprøvet alverdens forskellige programmer og værktøjer, og jeg har samlet en liste over dem, som jeg synes fungerer allerbedst.

Flere af dem har jeg også gennemgået i større detaljer, så du kan se, hvordan de virker. Du kan få et overblik over mine anbefalinger her.

Hvad nu hvis jeg vil have mere hjælp til at blive en Online Haj?

Jeg vil meget gerne hjælpe dig!

Jeg har flere ting på hylden, som du kan se nærmere på her.

Du kan arbejde med mig 1-1 via klippekort, du kan blive medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj, eller du kan snuppe et kursus, der lærer dig at planlægge bedre.

Klik her for at arbejde med mig​

>