Online Haj v Lise Halskov logo

Se optagelsen:  Sådan laver du gode webinarer

Lær at holde online foredrag, der giver dig mulighed for - i ro og mag og med selvtillid - at demonstrere din viden for et interesseret publikum

PS: Hvis du ikke kan se videoen, så skyldes det de cookie tilladelser, du har sagt ja til på siden. Du kan i stedet klikke se videoen på YouTube her

Bliv en Haj til webinar

Hvis du vil skyde en genvej til at lave webinarer, der er sjove at deltage i, som din målgruppe vil elske dig for, som vil gøre dig synlig og skaffe dig både læsere og kunder, så slå til nu.

Tilbuddet om VIP-webinaret er desværre udløbet, men du får til gengæld adgang til en lukket, eksklusiv Facebookgruppe som deltager i kurset. Der kan du glæde dig til vidensdeling og sparring med de andre kursister.

En af de absolut største udfordringer for dig, der er selvstændig, er synlighed. Vi har brug for at komme ud og blive set af dem, vi kan hjælpe med det, vi arbejder med, så vi kan sælge vores ydelser og produkter til dem.


Når du holder webinarer, kan du både tiltrække nye følgere, du kan demonstrere din viden, og du kan i ro og mag sælge. Vel at mærke uden at være en klam Sælger Helge. Og du kan skabe en relation til dit publikum, så du også på lang sigt får fornøjelse af din indsats.


Jeg har holdt over 250 webinarer i min tid som selvstændig, så i det webinar, jeg holder her, giver jeg dig mine bedste tips til, hvordan DU kan holde gode webinarer.


Lise Halskov fra Online Haj - hjælp til online markedsføring

Hej, Lise her


Om din vært i webinaret:

Jeg hjælper dig, der er indehaver af en lille, passionsdrevet virksomhed med at planlægge og eksekvere din markedsføring,  så du bliver synlig overfor dine drømmekunder.


 For kan det virke svært og uoverskueligt? Ja. Men jeg ved, at du kan. Og jeg vil gerne hjælpe dig.

>