Gratis foredrag: De 7 krav, du skal stille til din hjemmeside, hvis den skal arbejde for dig

Har du problemer med at tilmelde dig, så skriv til mig på lise@onlinehaj.dk

Gratis foredrag

World Trade Center Ballerup,

Borupvang 3

2750 Ballerup

Er du i tvivl, om din hjemmeside fungerer godt nok for dig? Skaffer den dig nok kunder? Er den overbevisende? Kom til et gratis foredrag, hvor du får de 7 krav, du skal stille til din hjemmeside, så den kan gøre det arbejde for dig, der vil skaffe dig masser af glade kunder

Lise Halskov

Business coach og

indehaver af Online Haj

Det kan du forvente dig af foredraget:

  • En klar oversigt over, hvad de forskellige sider på din hjemmeside skal kunne
  • En forståelse for, hvor du skal sætte ind, hvis du vil forbedre din side, så du kan tiltrække flere kunder
  • Tips til hvorfor din side ikke fungerer optimalt lige nu
  • Overskuelige trin, du kan implementere lige efter, du har forladt foredraget
  • Mulighed for at stille alle de spørgsmål du har om din egen hjemmeside

Jeg giver en kop kaffe eller te, så derfor vil jeg gerne vide, hvor mange vi bliver. Derfor skal du tilmelde dig her for at deltage.

Om Lise Halskov

Jeg er business coach og indehaver af www.onlinehaj.dk. Jeg har gennem de seneste år hjulpet 100-vis af indehavere af små virksomheder med at markedsføre både dem selv og deres virksomheder på nettet. Jeg ser ofte, at hjemmesiden halter, og det er rigtig synd, fordi det tit er ganske få ændringer, der kan gøre hele forskellen.

Hvorfor du skal investere 1 time af din tid med mig

Hvis din virksomheds fundament halter, så bliver resten af din markedsføring simpelthen op ad bakke. Og jeg er ked af at sige det - selv dygtige designbureauer kommer af og til afsted med at designe hjemmesider, der er smukke, men som overhovedet ikke konverterer. Det er ofte ganske små ændringer, der skal til, og det giver jeg dig masser af tips og tricks til i foredraget.


Plus du får rig lejlighed til at stille mig spørgsmål om din hjemmeside. Så kom og brug en time med mig onsdag den 9. oktober kl 8 i Ballerup. Det vil du ikke fortryde.


Det koster dig kun en e-mail at deltage.

>