​AF Lise Halskov 

18. april 2015

Få gode ideer til hangouts

Har du lagt mærke til, hvor mange af de rigtig succesfulde og etablerede coaches, online marketing rådgivere, konsulenter, osv, der bruger webinarer eller en eller anden form for online præsentation som en del af deres markedsføring?

Det er fordi skidtet virker!

Få gode ideer til hangoutsJeg selv sværger til Hangouts, fordi de i modsætning til traditionelle webinarer kan meget mere.

Når jeg spørger mine kunder og læsere, hvorfor de ikke er i fuld gang selv endnu med at lave for eksempel hangouts, så er svaret ofte:

Jeg har ikke nogle gode ideer til hangouts. Jeg aner ikke, hvad de skal handle om.

I videoen nedenfor deler jeg en hel masse konkrete ideer til hangouts, som du kan tyvstjæle til din egen virksomhed. Jeg har fået lov til at bruge 6 forskellige virksomheder som cases, og der er næsten med garanti inspiration også til dig.

Og hvis ikke, så læg en kommentar nedenfor – så skal jeg give DIG gode ideer til hangouts!

Se videoen her, der handler om gode ideer til hangouts, der kan gavne din virksomhed:

Bliv en Hangout Haj - Google Hangouts for virksomhederHvis du er blevet inspireret og har fået så gode ideer til hangouts, at du også vil i gang, så kan du læse meget mere om at blive en Hangout Haj her.

Kurset er et selvstudie, som giver dig den korteste vej fra ide til færdigt hangout, uden at du selv skal sidde og tumle med teknikken.

Jeg forklarer i enkle videoer præcis hvordan du sætter reminder e-mails op og hvordan du starter, optager og kører dine hangouts med alle de fifs, jeg har samlet op i tidens løb.

 

  • […] Du kan få dit budskab ud til flere, så du kan sælge flere online kurser, hvis du begynder at holde webinarer med jævne mellemrum. Det er en af de mest effektive måder, jeg kender til for at skaffe nye læsere og dermed potentielle købere af dine produkter og ydelser. Hvis du er i tvivl om, hvad dine webinarer kunne handle om, så har jeg lavet et helt webinar om det, som du kan se optagelsen fra her. […]

    Reply

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >