Digitale produkter - hvad holder dig tilbage?

Digitale produkter – hvad holder dig tilbage? #onlinehajscope

Her til aften fik jeg lyst til at lave et hurtigt scope på Periscope om digitale produkter. Jeg kredser i øjeblikket om emnet. fordi jeg er helt begravet i en serie i 3 dele til Medlemsklubben Bliv en Online Haj om hvordan du planlægger, fremstiller og markedsfører digitale produkter.

Jeg har hørt mig omkring hos rigtig mange selvstændige, for det er langt fra alle, der er kommet ud over rampen med et digitalt produkt.

Hør med i scopet her og fortæl mig nedenfor i kommentarerne, hvad dine største indvendinger er i forhold til at komme i gang med at lave digitale produkter.

Hvis du vil fange mine scopes live, så skal du følge mig på Periscope, hvor jeg lige som på Twitter hedder @Lise_Halskov.

Altså, nogle af de indvendinger jeg ofte hører er:

  • Det er alt for omfattende at lave et online kursus – det tager lang tid og er død besværligt. Og ja, det er tidskrævende – jeg vil ikke lyve for dig, men du behøver ikke at starte med at lave kurset over alle kurser, der omfatter al din viden
  • Jeg skal jo have al min viden proppet ind i et enkelt kursus. Det er en fejl, jeg selv har begået og lov mig, at du ikke gør det samme. Du skal nemlig tænke på dine modtagere – kan de overhovedet kapere så meget viden? Udvælg hellere et begrænset emne og lav et kursus om det og udbyg senere med andre emner.

Kan du fortsætte listen?

Over de næste dage kommer jeg med 5 tips til, hvordan du kommer godt i mål med at lave digitale produkter, så sørg for at følge mig på Periscope, hvis du vil kigge med live

 

Del gerne med dit netværk!
>