4. december 2017

Danmarks Spørgsmål
Danmarks Spørgsmål

Danmarks spørgsmål er en ny bog af Torbjørn Flensted og Kim Hove, som er sært fascinerende at læse i. 

Forfatterne, der har arbejdet i mange år med digital markedsføring, har dykket ned i alle de mange søgninger, danskerne laver på Google.

Og de har samlet de 10.000 mest stillede spørgsmål indenfor et hav af kategorier samlet i alfabetisk form.

For eksempel kan man undre sig over at hele 12000 mennesker har googlet "Hvem er jeg?". 1680 personer har spurgt: Hvem kom først - hønen eller ægget.

Der er 10 tusinder af søgninger på "Hvordan taber man sig". Og der er foruroligende mange søgninger på "Hvor mange panodiler skal man tage før de er dødelige".

Jeg tager en snak med Torbjørn Flensted i dagens podcast om, hvad formålet med Danmarks Spørgsmål er. Og vi får en god snak om, hvad du og jeg kan lære af at læse den.

Og Torbjørn giver dig, der er ejer af en virksomhed, gode råd om, hvordan du bedst kan udnytte den viden, der ligger i bogen.

Danmarks Spørgsmål

Konkurrencen om at vinde bogen er slut, men jeg kan varmt anbefale dig at anskaffe dit eget eksemplar.

Eller hvad med at give den som gave?

Der er masser af sjove aha-oplevelser i den.

Køb bogen her

Hvis du vil læse mere om bogen, så kan du finde den her, og du kan følge Torbjørn Flensted på Twitter her.

Lyt til podcasten Danmarks spørgsmål her:

 • Bogen lyder både underholdende, fascinerende og som en læseoplevelse, der er værd at prioritere i den travle hverdag 🙂 Og så ville det være fedt at få en tidlig julegave!

 • Hej Lise
  Det lyder som en virkelig spændende bog, som jeg gerne vil vinde. For nu er jeg meget nysgerrig over, hvad der mon søges på om “stress” og “arbejdsmiljø”. 🙂

 • Jeg er et meget nysgerrigt/videnssøgende menneske, der deler rundhåndet ud af de tips og tricks, som jeg dagligt falder over. Bogen Danmarks Spørgsmål vil hjælpe mig med dels at markedsføre mig selv og dels igennem “help marketing” at hjælpe andre endnu bedre.

 • Hej Lise
  Den bog lyder lige som noget for mig. Jeg elsker at blive inspireret af andre mennesker og deres viden/erfaring i livet og ikke mindst erhvervslivet. Aktuelt er jeg netop i gang med at udvikle vores virksomheds måde at markedsføre os på og her er jeg sikker på at denne bog vil kunne hjælpe mig videre på rette vej.
  Samtidig er det jo ret sjovt at tænke på at mange af disse spørgsmål er stillet digitalt via internettet på fx. google, og så skal man læse om det i en ganske almindelig analog skrevet bog – der er der en god symbolik i. Jeg håber mit lod i bunken vil blive fundet først, så 2018 også kan blive et inspirerende og nytænkende år for mig og virksomheden. Glædelig Jul.

 • Hej Lise. Det lyder som en bog jeg virkelig kunne få gavn af. Skal i gang med at SEO optimere en website, men er faktisk gået i stå, for hvad søren bliver der søgt på? Det er lidt en jungle, så det ville være rigtigt dejligt med en guide med søgefraser, så jeg kan komme i gang. PS. Rigtig glædelig jul.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >