Giv din virksomhed det skub fremad, 
som den og du fortjener:

Business Push Mentorforløb

Tag din virksomhed og dig selv alvorligt:

 • check-circle
  Få den sparringder rykker din virksomhed fremad
 • check-circle
  Gå frem efter en klar plan så du undgår gætterier
 • check-circle
  Forpligt dig selv til at få den success du fortjener

Det kan være både ensomt og udfordrende at være selvstændig...

Hør her, jeg ved nøjagtigt, hvor hårdt det kan være. Lige så fedt det føles, at det er DIG alene, der bestemmer, lige så frygtindgydende kan det føles. 

Du forventes altid at have svaret på, hvad det rigtige næste skridt er for din business. Hvilke produkter skal du udvikle, hvem skal du målrette din kommunikation til, og hvor og hvordan skal du markedsføre dig?


Det kan oven i købet være, at din familie og din omgangskreds slet ikke forstår, hvad der kræves. Nogen gange kan du  blive mødt med: Hvorfor får du dig ikke et rigtigt job?

“En af de største fejl, jeg har lavet som selvstændig var, at jeg troede, at jeg skulle kunne det hele selv. For mig lå svaret lige for, men jeg havde svært ved at se det. Jeg havde behov for at række ud og få hjælp til hvilken retning, jeg skulle gå i”

For at du ikke skal begå den samme fejl som jeg lavede, vil jeg præsentere dig for mit nye mentorforløb Business Push.

Det her er, hvad du vil få ud af at vælge et mentorforløb

line-chart

Focus på din omsætning

​Når vi laver en klar plan for, hvilke næste skridt din virksomhed skal tage, så vil du opleve, at din indtjening stiger. En klar fokus og koncentreret indsats giver altid resultater.

heart

​En kærlig støtte

Det er rigtig rart at have nogle at dele både de gode og de dårlige sider af din virksomhed med. Og samtidig få det kærlige puf, der nogle gange skal til for at du og din virksomhed rykker sig.

handshake-o

​En aftale med dig selv

Når du selv skal sidde og styre både overblik og alle de små detaljer, så kan det være svært at få gjort de ting, der er vigtige. Det, at du forpligter dig til at rykke med din virksomhed, kan flytte bjerge for dig.

profile-pic

Jeg er nu godt på vej igen til at få samlet alle brikkerne i min business

Sina Heile - www.hjertets-vej.dk/

Jeg meldte mig til Business Push, fordi jeg manglede overblik og teknisk kunnen i forhold til min website og markedsføring. Jeg havde brug for at få et løft i den rigtige retning, da jeg tidligere ikke havde haft den optimale eksperthjælp i lang tid. Jeg synes, det var svært at finde hoved og hale i det hele.

Med Lises hjælp er jeg nu godt på vej igen til at få samlet alle brikkerne i min business. Jeg er blevet motiveret til at komme videre, selvom jeg stadig synes, at det tekniske er en udfordring. Men med Lises hjælp har det været muligt at forstå det hele, trin for trin.

Lise har kunnet skære det svære ud i pap for mig og givet mig gode små videoer med vejledning og fantastisk god motivering og sparring online. Der er bare styr på det hele ned til mindste detalje. Lise er super dygtig og professionel og har været guld værd for mig. Jeg er dybt imponeret over alt det, hun kan overskue og har gang i, og det er også virkelig motiverende at følge hendes podcasts. Jeg kan kun give hende de bedste anbefalinger.

profile-pic

Lise har været en helt enorm støtte i forhold til at optimere min online marketing strategi

John Hjarsø Mortensen - www.danskimagocenter.dk

Det var ret tilfældigt, at jeg faldt over Lise på nettet, og sandsynligvis var det hendes på en gang afslappede og opmuntrende tone, der vakte min interesse.

Lise har fra start af været i stand til at aflæse mine behov, og hun har fleksibelt tilpasset sig min tilegnelsesrytme. Jeg har været særligt imponeret af hendes store grundighed mht. detaljer og hendes villighed til at være til rådighed med super kort varsel. Dette har betydet utroligt meget, fordi jeg sideløbende har arbejdet med at redesigne min hjemmeside. Alt i alt har jeg fået langt mere viden, service og pædagogisk ekspertise, end jeg havde drømt om. På relativ kort tid har jeg tilegnet mig brugbare færdigheder i forhold til online marketing og hjemmesider. Jeg har i hverdagen ikke megen tid til den slags aktiviteter, men kan nu udnytte min sparsomme tid på en langt mere kvalificeret måde.

Tak skal du have Lise. det er ikke sidste gang, jeg vil trække på dine erfaringer.

Hvad skal der til for at du rykker med din business?

"At du forpligter dig selv, og at du har den kærlige støtte hele vejen"

Nogle af de opfattelser, jeg selv har haft, og som jeg ser andre selvstændige have, lyder mange gange sådan her:

 • "Hvis jeg bare knokler meget mere, så kommer der garanteret flere kunder i virksomheden" 
 • "Det er nok bare mig, der er et fjols til markedsføring, for det ser ud til, at alle andre har succes"
 • Jeg må bare prøve mig frem, indtil jeg finder noget, der virker
 • Divide
  Det er jo en falliterklæring, hvis jeg er nødt til at bede om hjælp...

Kan du genkende nogle af de her sætninger?


Velkommen i klubben! Jeg kender dem, fordi jeg selv har haft dem. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at tænke sådan. Det behøver ikke være surt, opslidende og super svært at få succes med din virksomhed. Men du har brug for overblik, en plan og støtte hele vejen.


Det er det, jeg tilbyder dig i Business Push.

Hvad går business push ud på?

arrow-down

online sparring

Vi "mødes" online 5 gange og går i dybden med din virksomhed, dine behov og vi lægger din plan. Du ved nøjagtigt fra gang til gang, hvad dine mål er.

Business Push
Business Push

Skriftlig feedback 

For at du ikke kører fast mellem vores online sparring sessioner, har du mulighed for at få min skriftlige feedback 5 gange. Det kan være på landing pages, e-mails eller andre ting. Det aftaler vi løbende.

Medlemsklubben Bliv en Online Haj

Bonus 1: Medlemsklubben
bliv en ONline Haj

Når du er helt fyret op af vores sparring og klar til at gå løs på dine udfordringer, så skal du ikke holdes tilbage af praktik. Som medlem af min medlemsklub får du adgang til et hav af temaer om online markedsføring, så alt er klar lige ved dine fingerspidser

Thrive kursus på dansk

Bonus 2: Thrive plugins

De mest effektive plugins til Wordpress, jeg bruger, kommer fra Thrive. Som Business Push medlem får du mulighed for at få 2 plugins installeret på 1 Wordpress website kvit og frit. Og du får gratis adgang til et helt nyt kursus, hvor jeg har lavet grundige undervisningsvideoer til alle plugins

5-minute journal

* Kan variere fra billedet

Bonus 3: The 5-Minute Journal

En af de vigtigste komponenter i en succesrig virksomhed er mindset. Jeg er en kæmpe fan af at træne et positivt mindset frem, og det kan du med The 5-minute journal. Du får bogen samt en notesbog* og pen* med som bonus. 

Her er nøjagtigt hvad du får:

BusPush bonuser

"Du fortjener, at din virksomhed får et gevaldigt skub fremad"

Jeg vil glæde mig utroligt meget til at arbejde sammen med dig for at skabe en kæmpe succes i din virksomhed.


angle-double-right

Vores online sparring aftaler vi tidspunkt for fra gang til gang. Bemærk, at jeg typisk kun har aften og weekend-tider at vælge imellem

angle-double-left
arrow-down

Tilmeld dig business push

Forløbet er åbent for ganske få personer ad gangen, så jeg er sikker på, at jeg har ordentlig tid til den individuelle sparring og tilbagemelding. Så hvis du vil være sikker på at få en plads, skal du slå til nu. 

Sikker betaling                    

profile-pic

Lise har hjulpet os med at fokusere

Christian og Vivian Nielsen - e-guides.no

Vi har fulgt forskellige podcasts fra Lise igennem et stykke tid og har hele tiden ønsket at få hjælp til at komme rigtig igang med vores egne projekter og netsider. Med tilbuddet fra Online Haj fik vi en god mulighed til at få den hjælp, vi har haft behov for.

Indtil nu har vi haft et fysisk møde og et online møde. Her har vi klarlagt vores behov og startet på en plan for,
hvordan vi kommer videre med vores projekter. Indtil videre er vi godt tilfredse og har fået indspil og forslag til, hvad vi
kan gøre for at udvikle vores ideer. Vi får svar på de spørgsmål, vi måtte have, og Lise har hjulpet os med at fokusere på de opgaver som skal løses for at vi kan komme godt videre.

Hvorfor vælge et sparringsforløb? 

Fordi det store ryk i din business sker over tid!

Jeg ville ønske, at jeg kunne give dig en magisk pille... Du kunne sluge pillen og vupti ville din virksomhed køre derudad, og du ville have kunder ventende i en lang kø udenfor. Det er ikke sådan, det virker.

Når vi sammen skal give din business et
ordentligt skub, ​så skal vi lave en plan. Og der skal følges op på planen, så du sikrer, at der sker fremdrift.


Det kan sagtens lade sig gøre at købe sparring fra mig i mindre mængder, men det giver sjældent det samme store push, som når vi har et struktureret forløb sammen.

Et sparringsforløb som
Business Push sikrer, at du holder dig selv ansvarlig for den fremdrift og de handlinger, der tager din virksomhed fra Meeehhh til Hold nu helt fast, hvor det drøner derudaf...


 Jeg vil elske at være den, der giver din virksomhed det skub fremad, som du fortjener...

Her er, hvad du får:

 • 5 x 1 times sparring online - Værdi DKK 4.750,- 
 • 5 x skriftlig feedback undervejs Værdi DKK 4.750,-
 • 2 Thrive plugins + adgang til  kursus i Thrive på dansk -  Værdi DKK 1150,-
 • 6 måneders medlemskab af Medlemsklubben Bliv en Online Haj Værdi DKK 600,-
 • The 5-minute journal, notesbog og pen - Værdi DKK 400,-

Samlet værdi 
DKK 11.650,-

Din pris er kun:
DKK 1.335,- 
per måned i 6 rater

Du sparer DKK 3.640,- 

Du kan også vælge at betale beløbet af én gang,- så er prisen i alt DKK 7.995,-


​Forløbet starter når du tilmelder dig, og vi aftaler fra gang til gang, hvornår vi skal have vores sparring.


​Sparring og skriftlig feedback er gyldige i et år efter dit køb.arrow-down

Tilmeld dig Business Push i dag!

Der er kun åbent for ganske få pladser i mentorforløbet for at sikre, at jeg har nok tid til alle deltagerne.
Det betyder, at det er først til mølle.  


Hvis du har spørgsmål, du ikke kan finde svar på her angående forløbet, så skriv endelig til mig på lise@onlinehaj.dk

Secure Checkout

FAQ

Her får du svar på de mest stillede spørgsmål om mentorforløbet:


Hvor meget tid kræver det af mig?

​Jeg er allerede medlem af Medlemsklubben  - hvad så?

​Hvordan bestiller jeg sparrings-tiderne?

​Hvilken type virksomheder kan du hjælpe?

​Hvor lang tid er der mellem sparringstiderne?

​Hvad går den skriftlige feedback ud på?

>