Få nye, professionelle billeder til din business og få mulighed for speed sparring og netværk

Deltag i en Business Forkælelses-dag

Katrine Heller front

Fotograf Katrine Heller

Kom og deltag på en forkælelses-dag for din business lørdag den 30. april sammen med Fotograf Katrine Heller og Busines coach og mentor Lise Halskov ved Statens Museum for Kunst i København.


Vi har slået pjalterne sammen for en dag for at give dig en dejlig dag med mulighed for at få taget nye, skønne fotos, få speed sparring og netværk. Alt sammen til forårspriser.

Lise Halskov - red 600 x 800

Business coach og mentor Lise Halskov

Hvad indgår der i Business Forkælelses-dagen?

Business Forkælelses-dagen finder sted mellem kl 10 og kl 15 i det indre København, lørdag den 30. april. Det foregår ved Statens Museum for Kunst i København. Du bestemmer helt selv, om du ønsker foto, sparring, eller netværk - eller en kombination af det hele.

Nedenfor kan du læse om dine muligheder for både fotogradering, speed sparring og netværk, og hvordan du tilmelder dig.

Hvem er Business Forkælelses-dagen for?

Dig der mangler gode billeder til din business

Personlig branding er super vigtig for dig med egen virksomhed. Og måske mangler du de helt gode og professionelle billeder? Enten til din hjemmeside og/eller til at bruge på sociale medier.

Du får mulighed for at booke en session på 20 minutter med Katrine på dagen og får 3 gode billeder med dig hjem. Snup din fotosession med Katrine her

Dig der mangler et lille skub i din virksomhed

Du er måske kørt lidt fast i din markedsføring. Dine kampagner har ikke virket så godt, du er i tvivl om, hvordan du skal planlægge dit nye produkt. Eller du har måske bare brug for et kærligt skub i den rigtige retning. På dagen vil du kunne booke 30 minutters speed sparring til en dejlig forårspris med Lise Halskov. Book din speed sparring med Lise her

Dig der savner at tale med andre selvstændige

Midt på vores dejlige forkælelses-dag er der mulighed for netværk. Katrine og Lise holder pause fra ca 12 - 13, og der er du velkommen til at komme forbi til en hyggelig snak med os, og de andre, der har lyst til at dukke op. Det bliver ganske uformelt, og du er velkommen, selv hvis du ikke har deltaget i hverken foto eller speed sparring. Netværket koster ikke andet end din tid og du møder bare op!

Katrine Heller siddende

3 smukke billeder med Fotograf

Katrine Heller

Dette er din mulighed for at få skabt 3 lækre portrætter til dig & din virksomhed. Billeder, der autentisk fortæller, hvem du er, allerede inden du har sat ord på.

På dette pop-up event har vi 20 minutter sammen til med glæde & nærvær at skabe 3 billeder, du efterfølgende får leveret digitalt til både print & web.

Du får desuden mulighed for at få indblik i hele din photomappe og herfra bestille ekstra billeder til en helt særlig pris.

SÅ mangler du billeder til din hjemmeside, og/eller din SoMe, har du nu chancen for at nappe en af de 6 pladser, der helt særligt udbydes på denne forårs pop-up. Din pris er kun 2.500,- (ekskl. moms)

Jeg vil elske at skabe smukke billeder sammen med dig - så dem der har brug for dig, kan se dig!

Du sikrer dig dine fotos til forårsprisen ved at kontakte Katrine her

Se alle Katrines smukke billeder på hjemmesiden her 
(alle billederne af Lise på siden her er iøvrigt taget af Katrine)

Følg Katrine på Instagram:

Lise Halskov cafe siden rev 600x800

Speed sparring med Business Coach og Mentor

Lise Halskov

Dette er din mulighed for få et kærligt skub i den rigtige retning med din virksomhed.

Normalt foregår min sparring via Zoom eller 1-1, men her har du mulighed for at få en smagsprøve, hvor jeg kan give dig og din markedsføring en hjælpende hånd.

Du har mulighed for at booke 30 minutters sparring, som enten foregår ved, at vi går en tur sammen, sætter os et sted i nærheden, eller tager den helt over telefonen. Du kan for eksempel booke foto med Katrine om formiddagen, og sparring med mig om eftermiddagen. Det er helt op til dig. Din pris er kun 400,- (ekskl. moms)

Der er i alt 4 pladser med speed sparring på dagen, og måden du sikrer dig en plads på er følgende: 1) Først booker du en tid i kalenderen her og så 2) benytter du dig af linket i bekræftelsesmailen til at betale for sparringen. Så er du sikret din tid i min kalender på dagen.

Du sikrer dig din speed sparring på dagen ved at booke her

Følg Lise på Instagram:

Kom og hyg dig med os!

Ideen med Business Forkælelses-dagen er enkel: Vi vil gerne give dig en chance for at få taget gode billeder, få et godt skub til din forretning og have mulighed for at møde andre selvstændige. Alt sammen til glade forårspriser (og forhåbentlig solskin!)


Har du spørgsmål, så kontakt os endelig her:


Skriv til Katrine            Skriv til Lise

>