Brug dine egne billeder som baggrund for din grafik

Brug dine egne billeder som baggrund for din grafik

Hvis du selv sidder og laver grafik til dine opdateringer på bloggen, på Facebook, på Instagram, til præsentationer, osv, så er du sikkert også løbet ind i problemet her:

Dødssyge stock billeder, der enten koster en del penge eller måske er gratis, men så til gengæld ikke har meget personlighed.

Nogle gange er opgaven egentlig bare at finde billeder, der giver lidt stemning og farve til en baggrund, hvor du lægger tekst ovenpå, og jeg ved ikke med dig, men det irriterer mig at betale en masse for noget, jeg ikke synes er optimalt.

Men her får du en ganske gratis løsning:

Brug dine egne billeder som baggrund.

Ideen er, at du husker at kigge efter mulige motiver, når du f.eks. er ude at gå i skoven. Det, der umiddelbart bare er en skov med træer, er stopfyldt med god grafik. Du har sikkert altid din telefon med – eksemplerne i indlægget her er alle taget med en iPhone 5. Uden at være noget foto-geni, kan du sagtens tage billeder, du kan bruge på nettet.

Prøv at se lidt eksempler her:

Brug dine egne billeder

Du kan eksperimentere med nærbilleder af blomster, blade, grene, osv – se bare de store stabler af træstammer.

Stranden er også et genialt sted – hvis du vælger at tage billeder sent på dagen, er der det smukkeste lys, og du kan få smukke billeder af vand, sand, sten, tang, osv.

Du kan gøre det samme i gadebilledet i byen, hvis du vil have en lidt mere rå stil – skilte, dele af cykler, låger, stensætninger, osv.

Det sjove er, at når du først har indstillet blikket på det, så ligger der grafik lige foran næsen på dig alle vegne.

Du kan så bruge dine egne billeder rundt omkring i WordSwag, i Canva og andre steder. Og du kan lege med baggrunden – du kan bruge funktionen Blur, så billedet bliver lidt uskarpt i baggrunden, du kan kan lege med filtre, osv.

Du kan se et par eksempler her på, hvordan jeg bruger mine egne billeder her:

Brug dine egne billeder

Sådan sørger du for at indtjeningen (1)

Så min opfordring til dig er: Brug dine egne billeder – du kan spare en masse penge og tid og få et langt mere personligt udtryk.

Del gerne med dit netværk!
>