Få 8 lette genveje til det forkromede overblik 

En skabelonpakke, der gør din

markedsføring lettere

Skabelonpakke

Gør dit arbejde meget nemmere ved at bruge gennemtestede skabeloner

Jeg har samlet en hel bunke af mine bedste og mest gennemarbejdede skabeloner til dig i en pakke, så du sparer tid i stedet for at sidde og opfinde dem selv. 


Du får et bredt udvalg til langt de fleste situationer, når du er i gang med at planlægge, gennemføre og evaluere opgaver i din virksomhed.

"Hvorfor tage den lange vej, når du let kan skyde en genvej, lige her?"

Denne her pakke er for dig:

  • Hvis du er indehaver af en mindre virksomhed
  • Hvis du gerne vil have skabeloner, der gør meget af dit arbejde med kunder hurtigere
  • Hvis du ofte mangler konkrete skabeloner til arbejdet med dine kunder og dine opgaver. 
  • Hvis du gerne vil have praktiske skabeloner, men du har ikke tiden til at lave dem selv
  • Hvis du for eksempel skal lave en tidsplan, så er det meget lettere, hvis du kan åbne en færdig skabelon og bare fylde indholdet ind
  • Når du skal i gang med en større opgave, så er det f.eks. godt at kunne holde styr på, hvem der gør hvad
  • Hvis du laver opgaver for kunder, så kan du arbejde mere effektivt og fremstå langt mere professionelt, hvis du har en skabelon, du kan bruge helt systematisk til at indsamle din kundes oplysninger 
  • Når du skal planlægge din  markedsføring, så er det langt lettere med en god oversigt over alle månederne i året
  • Hvis du har svært ved at vælge, hvad der er vigtigst, så er du godt hjulpet med en simpel, men utrolig effektiv skabelon til at hjælpe dig

Hvilke skabeloner får jeg?
Du får en lang række af de mest nyttige skabeloner, jeg selv bruger

Skabelonerne kan groft sagt deles op i 3 sektioner: Planlægning, tidsstyring, og evaluering af opgaven.

Planlægning

Planlægningsfasen er den allervigtigste, når du skal sikre dig overblik over dit arbejde. Derfor får du her masser af hjælp.


Du får skabeloner til at styre  risikoanalyse og formulering af din opgave. Du får et skema til at holde styr på, hvem der har ansvar for hvad plus en enkel, men effektiv skabelon til at gøre din prioritering knivskarp.

Tidsstyring

For at holde godt styr på din opgave, får du i en skabelon til en tidsplan i excel, som er let at opdatere og endnu bedre - let af afkode selv for dem, der får "tunnelsyn" af at kigge på regneark!


Du får en  statusrapport skabelon, så du kan holde styr på fremdriften undervejs. Og en månedsoversigt, hvor du kan planlægge din markedsføing. 

Evaluering

Alt for tit ser jeg en tendens til, at når en opgave er slut, så skynder vi os alle videre. Især hvis opgaven gik dårligt, så oplever man "gå-aldrig-tilbage-til-en-fuser-fænomenet"


Det kan du undgå, ved at du laver en grundig og systematisk evaluering, som du tager frem næste gang, du starter en ny opgave op.

Få med det samme adgang til  Skabelonpakken nu!

Du kan med det samme gå i gang med at bruge og tilpasse skabelonerne til dit behov. Skabelonpakken koster DKK 449,-  eks moms. 

Skabelonpakke
Susanne-lovilisted"Det er supergodt. Jeg har indført din ugentlige status seddel, og den får mig til at evaluere bedre og rette kommunikationen med kunden i tide"

Susanne,, www.lovilisted.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til alle skabelonerne?

Hvad hvis nu jeg glemmer mit password?

Hvad så med tidsplanen, når vi går ind i et nyt år?

Kan jeg ændre i skabelonerne?

Skabelonpakken - 8 lette genveje til overblik

Her er din skabelonpakke:

Du får skabeloner til: Prioritering, kundeoplysninger, debrief, risikoanalyse og ansvarsfordeling. Du får desuden skabeloner til en tidsplan, en oversigt over din markedsføring og en statusrapport. Og ikke mindst får du en skabelon til den vigtige evaluering, som mange af os glemmer at lave. Som bonus har jeg også lagt min nye aktivitetsplan ind - den hjælper dig med måned for måned at planlægge, hvordan du skal tjene dine penge over et helt år.

Alle skabeloner er samlet på en enkelt side, som du kan få adgang til lige nu ved at klikke  her:

© 2020 www.onlinehaj.dk

>