Få 8 lette genveje til det forkromede overblik over dit arbejde 
(En skabelonpakke til dig)

Skabelonpakke

Gør dit arbejde meget nemmere ved at bruge gennemtestede skabeloner

Jeg har samlet 8 af mine bedste og mest gennemarbejdede skabeloner til dig i en pakke, så du sparer tid i stedet for at sidde og opfinde dem selv. 


Du får et bredt udvalg til langt de fleste situationer, når du er i gang med at planlægge, gennemføre og evaluere opgaver.

"Hvorfor tage den lange vej, når du let kan skyde en genvej, lige her?"

arrow-circle-o-down

Denne her pakke er for dig:

Der mangler konkrete skabeloner til arbejdet med dine kunder og dine opgaver. Det er ikke store indviklede skabeloner, men til gengæld nogle, der sparer dig en masse tid, fordi du undgår at skulle lave dem selv.

arrow-circle-o-down
 • bullseye
  Hvis du for eksempel skal lave en tidsplan, så er det meget lettere, hvis du kan åbne en færdig skabelon og bare fylde indholdet ind
 • bullseye
  Når du skal i gang med et større projekt, så er det f.eks. godt at kunne holde styr på hvilke roller de forskellige i projektet har
 • bullseye
  Hvis du har en rolle, hvor du skal arbejde på baggrund af din kundes beskrivelser, så er det guld at kunne tage en skabelon frem, som du kan bruge helt systematisk 
 • bullseye
  I det hele taget kan du bruge din tid på at fylde indholdet ind i stedet for at bruge tid på at opfinde skabelonerne selv

Hvilke skabeloner får jeg?
Du får en lang række af de mest nyttige skabeloner, jeg selv bruger

Skabelonerne kan groft sagt deles op i 3 sektioner: Planlægning, gennemførelse af et projekt/opgave, og evaluering af opgaven.

pencil

Planlægning

Planlægningsfasen er den allervigtigste, når du skal sikre dig overblik over dit arbejde. Derfor får du her masser af hjælp.


Du får skabeloner til at styre  risikoanalyse, opgaveformulering og spørgsmål til at gøre den helt skarp, og du får et skema til at holde styr på, hvem der har ansvar for hvad i projektet.

cog

Gennemførelse

For at holde godt styr på din opgave, får du i en skabelon til en tidsplan i excel, som er let at opdatere og endnu bedre - let af afkode selv for dem, der får "tunnelsyn" af at kigge på regneark!


Du får en processkabelon, der hjælper dig med at komme fra a til b i tidsplanen, og du får en statusrapport skabelon, så du kan holde styr på fremdriften undervejs.

bar-chart

Evaluering

Alt for tit ser jeg en tendens til, at når en opgave er slut, så skynder vi os alle videre. Især hvis opgaven gik dårligt, så oplever man "gå-aldrig-tilbage-til-en-fuser-fænomenet"


Det kan du undgå, ved at du laver en grundig og systematisk evaluering, som du tager frem næste gang, du starter en ny opgave op.

Få med det samme adgang til  Skabelonpakken nu!

Du kan med det samme gå i gang med at bruge og tilpasse skabelonerne til dit behov. Skabelonpakken koster normalt kun 450,- eks moms. Lige nu får du den til DKK 299,-

Skabelonpakke
Susanne-lovilisted"Det er supergodt. Jeg har indført din ugentlige status seddel, og den får mig til at evaluere bedre og rette kommunikationen med kunden i tide"

Susanne,, www.lovilisted.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til alle skabelonerne?

Hvad hvis nu jeg glemmer mit password?

Hvad så med tidsplanen, når vi går ind i det nye år?

Kan jeg ændre i skabelonerne?

arrow-circle-o-down
Skabelonpakken - 8 lette genveje til overblik

Her er din skabelonpakke:

Du får skabeloner til: Brief, debrief, risikoanalyse og ansvarsfordeling (også kaldet RASCI). Du får desuden skabeloner til en tidsplan, et procesdiagram og en statusrapport. Og ikke mindst får du en skabelon til den vigtige evaluering, som mange af os glemmer at lave.

Alle skabeloner er samlet på en enkelt side, som du kan få adgang til lige nu ved at klikke  her:

© 2017 www.onlinehaj.dk

>