Konkurrence:
Vind skønne præmier

Min podcast Online Markedsføring med Lise Halskov runder 300 afsnit, og det skal fejres!

Betingelserne er simple:

Nedenfor indtaster du navn, e-mail ( plus website adresse, hvis du kunne tænke dig at vinde en gennemgang af din hjemmeside) og hvorfor det skal være dig, der vinder.

Gennemgangen af websitet bliver leveret som en video, og du kan kun deltage med 1 website. Jeg læser ikke alle sider grundigt igennem, men giver dig overordnede tips til, hvordan du kan forbedre din side.

Vinder du 3. præmien kontakter jeg dig vedrørende din adresse, så jeg kan sende dig mikrofonen.

Konkurrencen udløber torsdag den 31. oktober og vinderne får direkte besked på mail.

1. præmie

En gennemgang af dit website - leveret i videoform, så tjek at du har skrevet mail og website korrekt, når du deltager. Værdi: 1.800 kr

2. præmie

Gratis adgang til mit online kursus Mit fundament - et kursus, der gennemgår alle de grundlæggende ting, der skal være på plads i din virksomhed. Værdi: 1.500 kr

3. præmie

Trådløs mikrofon til android telefon, så du kan få bedre lyd, når du optager video. Værdi: 289 kr

Deltag i konkurrencen her

Bemærk at du samtidig tilmelder dig mit nyhedsbrev, hvor jeg sender tips, tricks og gode tilbud ud om online markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

OBS! Hvis du oplever, at formularen driller (er i gang med at løse problemet), så kan du også tilmelde dig ved at skrive dine svar i en mail og sende dem til lise@onlinehaj.dk med emnelinjen Konkurrence.

Fristen for at deltage i konkurrencen udløber om:

  3  4
Dage
:
 
  1  0
Timer
:
 
  4  0
Minutter
:
 
  2  6
Sekunder

You missed out!

>