5 tips til digitale produkter - tip nr 4 på Periscope

5 tips til digitale produkter – tip nr 4 #onlinehajscope

Selvom der står tip nummer 3 i overskriften på selve “scopet” jeg lavede, så er det altså tip nummer 4 vi er ude i. Jeg har leget med Periscope i den seneste tid, og den serie, jeg er i gang med handler om 5 tips til digitale produkter.

Jeg har allerede været omkring tip nummer 1, tip nummer 2 og tip nummer 3, og i dette tip taler jeg lidt om, hvorfor det er vigtigt, at du har gennemtænkt hele dit kursus, før du går i gang med at optage det.

Men kig selv med og se, om der er inspiration for dig i at komme i gang med at lave digitale produkter:

Hvis du får lyst til at følge med live på Periscope i fremtiden, så foregår det lettest på din telefon eller ipad. Du går ganske enkelt ind og finder app’en Perioscope, downloader den og logger ind med Twitter eller laver en konto, og så finder du frem til min profil @Lise_Halskov, som du så følger. På den måde får du direkte besked, når jeg sender en live udsendelse.

Kunne du tænke dig at dykke endnu mere ned i at lave digitale produkter og måske selv kaste dig ud i det? Så har du chancen nu som medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj, hvor der lige nu ligger 2 af de 3 dele i en serie om digitale produkter.

Bliv medlem her

Del gerne med dit netværk!
>